marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exclusiv www.procinema.ro: Sergiu Nicolaescu: “Carol I este personajul meu de suflet”

Sergiu Nicolaescu a fost regele ceremoniei oficiate sambata seara la CinemaPRO, unde a avut loc premiera celei mai recente pelicule semnate de maestrul filmului istoric romanesc, Carol I”.

Exclusiv www.procinema.ro: Sergiu Nicolaescu: “Carol I este personajul meu de suflet”

Actori Relationati

Filme relationate

Domnul Nicolaescu, care a fost atat regizorul peliculei, cat si personajul principal, a marturisit ca si-a dorit sa il interpreteze pe Carol I si din acest motiv s-a documentat despre viata regelui timp de doi ani.

Carol I este un personaj care m-a pasionat inca din vremea comunismului, pe care am reusit in 1977, la 100 de ani de la razboiul de independenta, sa il si joc. Deci, am jucat un Carol la 40 si ceva, si acum il joc in anul mortii sale, 1914”, a spus Sergiu Nicolaescu.

“Filmul Carol aduce in prezent o mare personalitate, cel care a intemeiat Romania Moderna... Carol [...] S-a lucrat foarte bine, cu o echipa extraordinara, cu un regizor care a stiut sa manevreze foarte bine si sa isi impuna intentiile regizorale actorilor. Ramane un film istoric unde domnul Nicolaescu exceleaza”, a marturisit actorul Geo Dobre, interpretul lui Ferdinand.

Premiera filmului Carol Ia avut parte si de o prezenta cu sange albastru. Printul Paul si Printesa Lia, descendenti directi ai regelui Carol, si-au facut aparitia la CinemaPro pentru a-i aduce un omagiu lui Sergiu Nicolaescu.

Daca esti curios sa vezi ce au mai avut de spus actorii din Carol I” despre pelicula si ce s-a intamplat la filmari... intra AICI pentru a vedea un interviu exclusiv procinema.ro cu ei.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies