marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exorcistul: cel mai infricosator film creat vreodata va fi transformat intr-o mini serie, cine sunt actorii care vor aduce pe micile ecrane cele mai stranii cazuri de exorcizari

Anul trecut a fost lansata informatia potrivit careia celebrul film de groaza a lui William Friedkin, The Exorcist, va avea o mini-serie de zece ore de care se va ocupa regizorul Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene), urmand ca aceasta sa reprezinte ca parte din remake. 

Exorcistul: cel mai infricosator film creat vreodata va fi transformat intr-o mini serie, cine sunt actorii care vor aduce pe micile ecrane cele mai stranii cazuri de exorcizari

Lucrurile s-au schimbat, iar producatorii show-ului, Morgan Creek Entertainmet si Roy Lee au hotarat sa faca cateva modificari, printre acestea numarandu-se si inlocuirea lui Sean Durkin cu Jeremy Slater (Fantastic Four).

 

Fara indoiala, incurajati de succesul serialul Hannibal, The Exorcist nu se va limita doar la formatul unei mini-serii, proiectul aflandu-se pe lista de cumparare a retelelor TV ca serial, dorindu-se sa se revina la sursa originala a povestii, cartea lui Blatty, si nu la celebra ecranizare.

 

 

Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul Exorcistul / The Exorcist, regizat de William Friedkin a luat 2 Oscaruri in 1973.Povestea fetitei de 12 ani jucata de Linda Blair posedata de demoni si pe care numai un exorcist o poate salva le-a ramas multora intiparita rau in memorie. Cel mai terifiant film din toate timpurile – The Exorcist a fost ales de fani in fata altor filme devenite clasice ca "Paranormal Activity " (2007) "Halloween"(1978), "The Shining" (1980), "The Ring" (2002).

 

Nascuta in St. Louis, Missouri in 1959, Linda si-a inceput cariera in filme inca de la 6 ani. Pentru The Exorcist – filmul care a facut-o un star peste noapte a fost aleasa din 600 de fetite – avea 14 ani atunci si a impresionat Hollywodul si Oscarurile. Cea care a impins-o de la spate catre acest rol a fost chiar mama ei, care a dus-o la auditie. Filmul avea sa-i aduca o nominalizare la Oscar, un Glob de Aur si un People's Choice Award pentru cea mai buna actrita iar dupa 4 ani avea sa revina cu acelasi rol in Exorcist II: The Heretic din 1977. Multi au numit insa rolul lui Regan MacNeil, fetita demonizata din The Exorcist, drept unul blestemat.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies