marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Explozie pe platourile de la The Hobbit, filmul de 500 de milioane de dolari: 2 oameni au fost raniti!

Franciza care va continua povestea personajului din The Lord of the Rings, The Hobbit se confrunta cu ceva probleme la 2 luni de la startul filmarilor.

Explozie pe platourile de la The Hobbit, filmul de 500 de milioane de dolari: 2 oameni au fost raniti!

O explozie intr-un atelier din apropierea platourilor de filmare de la productia denumita de presa internationala ca cel mai scump film din istorie a dus la ranirea usoara a doua persoane ce faceau parte din echipa de filmari.
 

Membrii echipei au suferit arsuri usoare si au fost dusi de urgenta la spital iar evenimentele nu vor afecta productia fillmului regizat de Peter Jackson anunta movieline.com.

Filmarile pentru  pelicula unde vor aparea  Martin Freeman, Cate Blanchett, Orlando Bloom si mai nou Ian McKellen (in rolul lui Gandalf) si Stephen Fry  se deruleaza in Wellington, Noua Zeelanda.

 
Echipei de actori li s-a alaturat si Benedict Cumberbatch - vestea a fost facuta publica de  Martin Freeman.

Mega proiectul celor de la MGM, The Hobbit , ( care va fi lansat in doua parti anuntate pentru 2012 si 2013) si va avea un buget de peste 540 de milioane de dolari, adica de peste 270 de milioane de dolari pentru fiecare parte.


Filmarile pentru superproductia The Hobbit au inceput la sfarsitul lunii martie in Noua Zeelanda. Filmul a avut nevoie de cativa ani pentru a intra in etapa filmarilor.

 

The Hobbit este povestea personajului Bilbo Baggins ( jucat de Martin Freeman),  plecat in cautarea unei comori. Aventurile sale preced actiunea din "Stapanul Inelelor"

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies