marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Extant, urmatorul mare proiect de televiziune al lui Steven Spielberg: afla povestea originala a serialului science-fiction 

CBS pregateste un nou serial pentru vara lui 2014, urmand ca Steven Spielberg sa se ocupe de el. Astfel, show-ului TV Under the Dome i se va alatura seria thriller Extant.

Extant, urmatorul mare proiect de televiziune al lui Steven Spielberg: afla povestea originala a serialului science-fiction

 

Steven Spielberg, Greg Walker si Mickey Fisher, cel care s-a ocupat si de scenariu, vor fi producatori executivi alaturi de Brooklyn Weaver, Justin Flavey si Darryl Frank. CBS Television Distribution se va ocupa de distributia interna, in timp ce CBS Television International va face acelasi lucru la nivel mondial. 

 

Extant este descris ca un thriller futurist despre o femeie astronaut care incearca sa se reconecteze cu familia sa atunci cand se intoarce din spatiu dupa un an de zile. Experientele sale duc la evenimente care in cele din urma vor schimba cursul istoriei umane.

 

"Extant are un concept original, cu straturi de umanitate, mister si surprize care vor fi dezvaluite pe parcursul scenariului. Parteneriatul nostru cu Amblin pentru Under the Dome ne-a aratat ca telespectatorii raspund la programe de calitate. Cu Extant ne dorim sa oferim un alt serial de calitate publicului CBS, eveniment unic pentru grilele de vara", a declarat Nina Tassler, presedintele CBS Entretainment.

 

Serialul Extant va reprezenta cea de-a doua colaborare a celor de la CBS cu Amblin, cei care se afla si in spatele dramei Under the Dome, serial care a fost reinoit pentru cel de-al doilea sezon, datorita audientei foarte bune pe care a realizat-o in timpul verii.

 

Vorbindu-le reporterilor prezenti la turneul de vara al Television Critics Association, Leslie Moonves, CEO CBS Corp. a declarat ca Under the Dome "a schimbat fata programelor de vara".

 

Pentru Extant sunt in lucru 13 episoade, acesta fiind cea mai recenta serie limitata la care lucreaza cei del a CBS, serialul alaturandu-se seriei Under the Dome, dar si viitorului proiect Hostages and Intelligence. 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies