marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Familia Focker se intoarce in Romania! Nu rata o super comedie!

Vesti bune pentru iubitorii de comedie! Anul acesta, ati putut petrece seara de Ajun in familie – familia Focker, mai exact!

Familia Focker se intoarce in Romania! Nu rata o super comedie!

Cel de-al treilea film al seriei, numit “Little Fockers”,a fostlansat pe data de 24.12.2010 in cinematografele din Romania. Acesta continua povestea clanului cu nume sugestiv, dupa aventurile de success din “Meet the Parents”(“Un socru de cosmar”) si “Meet the Fockers”(“Doi cuscri de cosmar”).

Infruntarea dintre Jack Byrnes (Robert de Niro) si ginerele sau, Greg Focker (Ben Stiller), isi va relua cursul. Situatiile amuzate se vor tine lant, ca de obicei, avand in vizor un nou moment important din viata familiala de zi cu zi: cresterea copiilor.

Distributia filmului nu lasa de dorit nici de data aceasta, avand in componenta nume precum Owen Wilson, Teri Polo, Blythe Danner, Dustin Hoffman si Barbra Streisand. De asemenea, in aventura vor fi prinse personaje noi, interpretate de Jessica Alba, Laura Dern sau Harvey Keitel.

Asadar, “Little Fockers” se anunta a fi o comedie spumoasa, exceptionala. Regizorul Paul Weitz (American Pie, In Good Company) promite sa nu dezamageasca, mai ales dupa ce “Doi cuscri de cosmar” s-a dovedit a fi in 2004 cea de-a doua comedie, dupa Home Alone, ca incasari in Statele Unite.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies