marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 6: imaginea care dezvaluie cel mai mare secret din noul film. Cand se lanseaza trailerul pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

2013 aduce capitolul 6 din franciza Fast and Furious. Producatorii au lansat o noua imagine din film cu promisiunea ca primul trailer va ajunge online pe 3 februarie.

Fast and Furious 6: imaginea care dezvaluie cel mai mare secret din noul film. Cand se lanseaza trailerul pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

Este oficial. Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului Fast & Furious 6 o va readuce in prim plan pe Michelle Rodriguez in rolul lui Letty, iubita pe care Dom Toretto - Vin Diesel o credea moarta, la fel si fanii. Poza dezvaluie unul dintre misterele noii povesti. Primul trailer al francizei produse de Universal se va lansa pe 3 februarie in finala de la Super Bowl.


Filmul regizat de taiwanezul Justin Lin, cel care si-a pus semnatura si pe “Fast Five”, “Fast & Furious” si “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, ii aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.

 

Pelicula a fost turnata in Berlin si Londra iar primele zvonuri anunta ca vom avea parte de masini care le vor inmuia picioarele fanilor ca Pagani Zonda precum si Subaru BRZ. Cei de la Subaru au oferit in jur de cinci masini pentru acest film. Masini care vor ajunge la fier vechi dupa filmari. Ludacris a dezvaluit ca va conduce un Ferrari Enzo spectaculos pentru una din scenele din film. Fast & Furious 6 va fi lansat in data de 24 mai, 2013.

 

Dupa succesul nebun pe care l-a avut Fast Five in 2011, cand a facut 626 de milioane de dolari la nivel mondial, producatorii au luat decizia de a continua franciza cu cel putin doua filme noi, asa ca vom avea parte si de un al 7-lea episod. Desi nu se stiu foarte multe lucruri despre povestea din spatele urmatorului film, se pare ca acesta ii implica pe toti membri echipajului intr-un nou jaf fantastic, iar rolul personajului negativ este detinut de Luke Evans (Zeus din Immortals).  Acesta va juca rolul unui lider pentru un alt echipaj care incearca sa puna la cale acelasi jaf. Anterior rolul de antagonist al filmului i-a fost oferit lui Jason Statham, care a refuzat sa se implice in acest proiect.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies