marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 6: trailer subtitrat pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

Trailerul pentru unul dintre cele mai asteptate filme din 2013, Fast and Furious 6, a ajuns online iar fanii  francizei care implineste 12 ani de la premiera au fost dati pe spate de imaginile spectaculoase din filmul cu Vin Diesel si Dwayne Johnson.

Fast and Furious 6: trailer subtitrat pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

La 2 zile dupa ce a fost lansat un spot tv in pauza de la Super Bowl, unde americanii au vazut primele imagini din Fast and Furious 6, producatorii de la Universal au lansat primul trailer oficial.


Fanii seriei vor avea parte de o surpriza in cel de-al saselea film al seriei Furios si Iute: Michelle Rodriguez se intoarce in rolul lui Letty Ortiz, iubita lui Vin Diesel in primul film, dar care este aparent ucisa in a patra parte a seriei.


Imaginile din primul trailer promit explozii, curse de masini spectaculoase, dar si femei frumoase. Scenele in care un tanc striveste o masina, Dwayne si Vin Diesel distrug un avion, Vin Diesel sare cu masina din avion in timp ce acesta din urma explodeaza, iar Tyresse Gibson si Ludacris folosesc un aruncator de grenade de pe un jetski, i-au facut pe fani nerabdatori sa vada noile aventuri din seria construita pe viteza.


Fast & Furious 6 regizat de taiwanezul Justin Lin ii aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.


De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker), s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).

 

In Romania, Fast and Furious 6 se va lansa pe 24 mai 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies