marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7 va depasi The Avengers. Ultimul film cu Paul Walker din serie va fi al treilea cel mai profitabil film din istorie

Fast and Furious 7 a urcat rapid in topul celor mai profitabile filme din istorie si va urca pe podium, in primele trei, conform analistilor si cifrelor oferite de boxofficemojo.com.

Fast and Furious 7 va depasi The Avengers. Ultimul film cu Paul Walker din serie va fi al treilea cel mai profitabil film din istorie

Ultimul film din serie in care apare Paul Walker a fost un succes enorm in box-office si moartea actorului a ridicat puternic cifrele in box-office, fanii fiind dornici sa ii vada ultima cursa.


In acest moment, conform boxofficemojo.com, Fast and Furious 7, este pe locul 4, dar in curand va trece pe locul 3, depasind The Avengers, cel mai de succes film cu super eroi din istorie. Furious 7 are acum incasari de 1, 506 miliarde de dolari,iar The Avengers detine incasari globale de 1,518 miliarde de dolari. Furious 7 este singurul film din serie care a facut incasari peste 1 miliard de dolari.

 

Cei de la Collider sunt de parere ca aceste schimbari in box-office sunt foarte interesante si ca devine din ce in ce mai greu pentru blockbustere sa isi pastreze locul in top 5, tinand cont de trendurile din ultimii ani si rapididtatea cu care s-au extins aceste francize.

 

Producatorii nu se opresc aici cu franciza si au planuri mari de viitor. Vin Diesel a publicat pe contul sau de Instagram o imagine teaser, care anunta noul logo, dar si noul oras in care ar putea avea loc actiunea viitorului capitol.
 

 

Astfel, Fast and Furious 8 se va desfasura in New York, iar logo-ul este in colt insangerat, semn ca actiunea va fi de zile mari.  Presa americana scrie ca James Wan, desi a facut o treaba extroardinara cu Furious 7, va pleca si nu se va mai ocupa si de Furious 8. Conform primelor zvonuri, James Wan va fi ocupat cu "Aquaman", viitorul proiect DC Comics.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies