marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: Vin Diesel si Tyrese Gibson dezvaluie cum il vor omagia pe Paul Walker. "Va fi cel mai bun film din serie"

Starurile francizei Fast & Furious au revenit pe platourile de filmare pentru a duce la bun sfarsit cea de-a saptea parte a seriei, dupa patru luni de la moartea lui Paul Walker. 

Fast and Furious 7: Vin Diesel si Tyrese Gibson dezvaluie cum il vor omagia pe Paul Walker. Va fi cel mai bun film din serie

Tyrese Gibson, cel care interpreteaza rolul lui Roman, a dezvaluit cateva informatii despre felul in care disparitia tragica a prietenului lor i-a afectat pe el si pe colegii sai.


"Bunatatea lui Dumnezeu este tot ce avem. Inainte de a incepe filmarile, ne vom ruga. Acesta va fi startul, asta ne trebuie pentru a realiza Fast & Furious 7", a declarat actorul, conform Daily Mail.


Tyrese a explicat ca decesul lui Paul Walker i-a marcat foarte mult pe toti cei implicati in producerea francizei, deoarece de-a lungul timpului acestia au ajuns sa formeze o familie. "Sunt singurele filme la finalul carora am ramas prieteni toti actorii. Nu am pierdut doar un colg, ci un prieten adevarat. De aceea ne-a luat atat de mult sa ne revenim", a marturisit acesta. Vin Diesel ramane la fel de afectat si spune ca impactul pierderii lui Paul Walker se va vedea si asupra personajului Dom din film. "Dominic se va intoarce un om schimbat si acum, mai mult ca niciodata, avem un scop de a face cel mai bun film din serie" a  spus Vin Diesel pe pagina sa de Facebook.


Producatorii francizei au anuntat ca personajul interpretat de Paul Walker, fostul agent FBI Brian O'Conner, se va retrage din activitate, in loc sa fie ucis, decizia fiind luata in urma cu cateva saptamani.

 

"Planul este sa retraga personajul intr-o maniera in care producatorii spera sa-i satisfaca pe fanii francizei. Se vor folosi de filmarile existente cu Walker", au scris cei de la Hollywood Reporter.

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul automobilului in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei. 

 


Fast & Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies