marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7, vizionat in secret la Festivalul SXSW din SUA: care sunt primele reactii ale fanilor si scena despre care toata lumea vorbeste

Surpriza imensa pentru fanii seriei Fast and Furious. Cei care au fost prezenti la Festivalul de Film SXSW din Austin Texas au avut sansa sa vad in premiera o vizionare secreta a filmului Fast and Furious 7.

Fast and Furious 7, vizionat in secret la Festivalul SXSW din SUA: care sunt primele reactii ale fanilor si scena despre care toata lumea vorbeste

Paul Walker, Vin Diesel si Dwayne Johnson se aventureaza inca o data intr-o cursa nebuna in Fast and Furious 7, alaturi de Jason Statham, in rol negativ. Desi se lanseaza in cinematografe abia pe 3 aprilie, cativa fani norocosi au avut ocazia sa-l vada in premiera in cadrul unui eveniment organizat in secret la unul dintre cele mai populare festivaluri din SUA, SXSW.


Fanii si-au exprimat imediat parerile despre film pe Twitter, acolo unde a fost unul dintre cele mai discutate subiecte.  Al saptelea film din serie este si ultimul in care fanii il vor mai vedea pe starul francizei, Paul Walker. Acesta a murit intr-un accident tragic de masina, in noiembrie 2013, iar filmarile se aflau in derulare. Ultimele scene au fost terminate cu ajutorul fratilor lui Paul Walker.

 

 

Asa cum era de asteptat, din primele reactii, Fast and Furious 7 va fi un regal pentru amatorii de cascadorii spectaculoase, unele chiar incredibile, care au atras imediat comentarii. In acelasi timp, au aparut si primele reactii in presa de specialitate. Cei de la Hollywood Reporter au fost prezenti la eveniment si au scris imediat despre film. "Fanii seriei Fast and Furious nu cauta dialoguri complexe si nu vor critica replicile usor ridicole, ci ei vor curse cu masini sport, adrenalina si eroi pe masura. Si vor vedea asta: masini zburand in aer, dintr-o cladire in alta, fara nicio ezitare, pentru ca asta reprezeinta seria. Iar cine accepta aceste cascadorii exagerate si ridicole uneori, atunci nu va avea probleme sa creada ca este Paul Walker de la cap la coada in film" au scris cei  de la Hollywood Reporter. Acestia informeaza si ca Furious 7 contine un moment omagiu adus lui Paul Walker dar si o cascadorie incredibila, in Abu Dhabi, in care o masina este zboara prin trei cladiri diferite, fara sa pateasca nimic. De altfel, aceasta este si cea mai discutata scena pe retelele de socializare.

 

La premiera a fost prezent producatorul Neal Mortiz, care le-a povestit celor din sala cum au reusit sa strecoare, in ultima clipa, filmul in programul festivalului. "M-am trezit ieri dimineata si am vazut toate reactiile de la acest festival. Si m-am intrebat imediat de ce nu suntem si noi prezenti aici, sa lansam Furious 7? Apoi, i-am sunat pe cei de la Universal, sa ii rog sa ma ajute cumva sa inseram si acest eveniment. Evident, mi-au spus ca programul e batut in cuie cu luni inainte, asa ca am zis ca macar am incercat. A doua zi m-am trezit cu un mesaj in care mi se spunea ca evenimentul va avea loc si iata-ma aici" a spus acesta, moment in care sala l-a ovationat si aplaudat.

 


Iata cateva dintre reactiile fanilor pe Twitter:


"Am vazut multe filme tampite si Furious 7 este printre ele. Cred ca asta e un compliment, nici macar nu-mi mai dau seama".


"Dupa ce voi inventa masina timpului, o sa ii iau cu mine pe fratii Lumiere si o sa le arata splendoarea de Furious 7".


"Furious 7 este o capodopera",  "Am plans cand l-am vazut".


Vezi aici mai multe comentarii de pe Twiiter

 


Galerie foto


Modifică setările cookies