marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 8: Vin Diesel a dezvaluit imaginea pe care o asteptau milioane de fani

Vin Diesel le-a facut o surpriza de propotii fanilor sai care il urmaresc pe Instagram si a postat o imagine teaser pentru Fast and Furious 8.

Fast and Furious 8: Vin Diesel a dezvaluit imaginea pe care o asteptau milioane de fani

Fast and Furious 7 este in primele cinci cele mai profitabile filme din istorie, cu incari de peste 1 miliard de dolari, asa ca nu e de mirare interesul urias al producatorilor pentru urmatorul film. Vin Diesel a publicat pe contul sau de Instagram o imagine teaser, care anunta noul logo, dar si noul oras in care ar putea avea loc actiunea viitorului capitol.
 

 

Astfel, Fast and Furious 8 se va desfasura in New York, iar logo-ul este in colt insangerat, semn ca actiunea va fi de zile mari.  Presa americana scrie ca James Wan, desi a facut o treaba extroardinara cu Furious 7, va pleca si nu se va mai ocupa si de Furious 8. Conform primelor zvonuri, James Wan va fi ocupat cu "Aquaman", viitorul proiect Marvel.

 

Iar Justin Lin, "tatal francizei", are in lucru Star Trek Beyond si va fi ocupat pentru urmatoriio doi ani, ceea ce ii face pe fani sa se intrebe cine va regiza si cum va arata urmatorul film.

 


Dupa moartea lui Paul Walker, fanii s-au intrebat cum va continua povestea, insa cei de la Universal par increzatori in succesul francizei, tinand cont ca beneficiaza de nume celebre si uriase ca Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham si Dwayne Johnson.

 

 

 

#TorettoTuesday

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies