marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeia care il hartuia pe Alec Baldwin a fost arestata

O femeie canadiana care l-a hartuit pe Alec Baldwin a fost arestata, luni, la New York, dupa ce l-a urmarit pe actor pana in fata apartamentului acestuia, la sfarsitul saptamanii trecute, si i-a trimis e-mail-uri si SMS-uri in care il numea pe acesta "sotul" ei.

Femeia care il hartuia pe Alec Baldwin a fost arestata

Genevieve Sabourin, in varsta de 40 de ani, din Montreal, a fost acuzata ca l-a urmarit si hartuit pe starul serialului "30 Rock", dar a fost eliberata apoi pe propria raspundere.Judecatorul newyorkez Richard Weinberg i-a ordonat canadiencei sa nu se apropie de Alec Baldwin si sa nu aiba "niciun fel de contact, direct sau indirect," cu actorul american.Sabourin a fost arestata pentru i-a trimis actorului o serie de SMS-uri si e-mail-uri, dupa o intalnire a lor, ce a avut loc in toamna anului 2010.


Avocatul actorului a spus ca Alec Baldwin, care s-a logodit saptamana trecuta cu iubita sa, Hilaria Thomas, a acceptat atunci sa se intalneasca cu Sabourin pentru a face un serviciu unui prieten.
Initial, mesajele expediate de canadianca, dupa acea intalnire, au fost doar "enervante", iar starul i-a cerut sa inceteze sa ii mai scrie.


Saptamana trecuta, insa, volumul e-mail-urilor a crescut, iar unul dintre mesaje, prezentat in instanta, continea urmatorul text: "Am nevoie sa imi incep noua mea viata, cu noul meu nume, cu noua mea cariera si in noua mea tara cu ajutorul noului meu sot, adica tu!".



Potrivit plangerii depuse la tribunal, acel mesaj i-a cauzat actorului Alec Baldwin sentimente de "anxietate, enervare si teama" pentru propria siguranta si cariera.
Avocatul canadiencei a spus, insa, in instanta ca Sabourin si Baldwin "au avut o relatie impartasita, prin SMS-uri, e-mail-uri, care a mers in ambele sensuri" si mesajele clientei sale "nu contin nicio amenintare".O noua audiere in acest caz a fost stabilita pentru 14 mai.


Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frati Baldwin, fiind de doua ori premiat cu Emmy si de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".Alec Baldwin, care a implinit de curand varsta de 54 de ani, a cerut-o in casatorie, la inceputul lunii aprilie, la New York, pe iubita sa Hilaria Thomas, o antrenoare de yoga, cu care are o relatie de aproximativ un an.

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies