marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeile frumoase pun stapanire pe nopti la Pro Cinema

Din 19 iunie, la Pro Cinema termometrele vor deveni incandescente, pentru ca dupa miezul noptii se da startul la petrecere.

Femeile frumoase pun stapanire pe nopti la Pro Cinema

De luni pana vineri la Pro Cinema, fete frumoase, dotate si fara urma de inhibitie vor arata ce au ele mai bun si mai frumos, in filme care dezlantuie cele mai ascunse fantezii.

Pe 19 iunie de la orele 00.45, la Pro Cinema “Femei in viteza” se iau la intrecere cu cele mai puternice masini. Cele mai frumoase femei vor stapani multi cai putere si vor trece pe rosu, pentru ca pentru ele oprirea este interzisa.

Luni, pe 22 iunie de la orele 23.45, telespectatorii sunt invitati la Hooters, unul dintre cele mai faimoase localuri din Statele Unite, unde specialitatea casei sunt mereu femeile frumoase. “Fetele de la Hooters” ii vor intampina pe telespectatori cu zambetul pe buze, iar pentru ca atuul lor este ospitalitatea, ele sunt pregatite sa indeplineasca cele mai ascunse dorinte.

Din inima Statelor Unite telespectatorii vor ajunge apoi in Hawaii, pentru ca pe 23 iunie de la miezul noptii “Fetele de la tropice” se vor intrece intr-un concurs de bikini. In Paradis totul este posibil, iar cele mai apetisante forme, cele mai puternice culori, si mai ales farmecul personal al fetelor ii vor racori pe telespectatori intr-o noapte de-a dreptul tropicala.

Miercuri, pe 24 iunie de la orele 00.15, nevestele cuminti renunta la sortul de bucatarie si imbraca lenjeria de dantela, pentru ca “Neveste fierbinti” transforma in realitate pana si cele mai intime fantezii.

De la frumoasele “Neveste fierbinti” si pana la fetele care traiesc periculos nu este decat un pas, iar joi vine randul adrenalinei la Pro Cinema, cand telespectatorii vor face cunostinta cu “Femei care nu cunosc frica”.

Fie ca stau atarnate de un zgarie-nori, ca pe trupul lor se plimba o tarantula uriasa, sau poarta pe umeri greutatea unui piton, “Femei care nu cunosc frica” nu se dau in laturi de la nimic si ii provoaca pe telespectatori la o noapte de senzatii tari, pe 25 iunie de la miezul noptii.

Nimic nu este mai frumos decat sfarsitul de saptamana, in care pana si cele mai aprige femei de cariera se relaxeaza si lasa frau liber imaginatiei.

Femeile de la Enron” infrunta criza asa cum stiu ele mai bine, intr-un pictorial filmat pentru care cu siguranta ar merita o marire de salariu. Atunci cand Enron, gigantul energetic din Statele Unite, a dat faliment, mai bine de patru mii de oameni si-au pierdut slujba si speranta, pana cand Playboy a ajuns in oras.

Peste 300 de femei, corporatiste, ambitioase si de neoprit, vor arata ce au ele mai bun in CV si nu numai, intr-un film care ar topi si cea mai incrancenata criza.

Fie ca este vorba despre frumuseti tropicale, femei dependente de adrenalina, sau femei de cariera, in fiecare noapte de luni pana vineri, de la miezul noptii la Pro Cinema, fetele sunt pregatite sa ii seduca pe telespectatori, intr-o serie de filme… caniculare.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies