marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeile lui Christian Bale: actorul are relatii cu 5 femei in noul film al lui Terrence Malick

Natalie Portman, Cate Blanchett, Freida Pinto si Isabel Lucas au filmat scene romantice alaturi de Christian Bale pentru Knight of Cups, urmatorul film al regizorului Terrence Malick.

Femeile lui Christian Bale: actorul are relatii cu 5 femei in noul film al lui Terrence Malick

Christian Bale e asaltat de femei frumoase in pelicula scrisa si regizata de Terrence Malick. Dupa Natalie Portman,Cate Blanchett si  Imogen Poots, in aceasta saptamana actorul a filmat alaturi de Freida Pinto si Isabel Lucas in Marina Del Rey, California. Potrivit site-ului Playlist titlul filmului Knight of Cups se refera la Cavalerul de Cupe din cartile de tarot care  simbolizeaza schimbarea in dragoste si relatie. 
 

Noul proiect al lui Malick, ”Knight of Cups” este mentinut intr-o aura de mister, dar se spune ca e vorba despre un barbat care cauta dragostea si adevarul. Personajul interpretat de Christian Bale e barbatul aflat in cautarea iubirii, e interesat atat de Natalie Portman, cu care a avut scene de filmat  pe malul marii si intr-o masina decapotabila, cat si de Cate Blanchett, care are rolul unui medic.


Freida Pinto a fost si ea surprinsa in imagini in ipostaze romantice pe o plaja cu Bale, in timp ce Lucas a avut si ea scene intime alaturi de actorul castigator al unui Oscar.Filmul e programat pentru lansare in 2013.


Terrence Malick este cunoscut publicului pentru titluri precum "Banda salbatica/ Badlands" (1973), "Zile in Paradis/ Days of Heaven" (1978) sau "Lumea noua/ The New World" (2005). Pentru filmul "La hotarul dintre viata si moarte/ The Thin Red Line", Terrence Malick a castigat Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin in 1999 si a primit doua nominalizari la Premiile Oscar - pentru cel mai bun regizor si respectiv pentru cel mai bun scenariu adaptat. In 2011, filmul sau "The Tree of Life", a fost castigatorul trofeului Palme d'Or, la Cannes si afost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film. 
 

Christian Bale si Isabel Lucas

 

Christian Bale si Freida Pinto


Christian Bale si Natalie Portman


Christian Bale si si Kate Blanchet


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies