Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Berlin 2017. Editia din acest an a inceput cu proiectia filmului biografic "Django". Romania, in cursa pentru Ursul de Aur

La Berlin a inceput joii unul dintre cele mai mari festivaluri de film din lume.
Festivalul de Film de la Berlin 2017. Editia din acest an a inceput cu proiectia filmului biografic  Django . Romania, in cursa pentru Ursul de Aur

Cele mai mari staruri din lume defileaza deja pe covorul rosu. Anul acesta, si-au anuntat prezenta la Berlinala actori precum Richard Gere, Hugh Jackman sau Penelope Cruz.

Competitia pentru ravnitul "Urs de aur" se deschide in aceasta seara cu proiectia peliculei biografice "Django", despre un faimos chitarist de origine roma. Si Romania este bine reprezentata.

Pelicula lui Calin Peter Netzer "Ana, mon amour" va fi proiectata pe 17 februarie in competitia oficiala. Netzer a mai castigat premiul cel mare cu filmul "Pozitia Copilului". La Festival va participa si actorul roman Tudor Istodor, la categoria "Shooting Stars", pentru rolul sau din "Fixeur".


Cele mai citite

(P) Cum alegi un televizor potrivit nevoilor tale?
A venit momentul să îți cumperi un televizor nou pentru că cel vechi nu mai merge? Simți că e momentul să faci un update în living și vrei să te bucuri de un model mai nou de televizor? Ecranul celui vechi nu-ți mai este suficient pentru a te bucura de serialele tale preferate? 
Citeste mai mult ►