marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Venetia 2014: Madalina Ghenea, aparitie senzationala. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

In perioada 27 august - 6 septembrie are loc cea de-a 71-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, cel mai "batran" festival de profil din lume. Editia din acest an s-a deschis cu premiera filmului "The Birdman", in regia lui Alejandro Gonzalez Iñárritu, din distributia caruia fac parte Michael Keaton, Edward Norton sau Emma Stone.

Festivalul de Film de la Venetia 2014: Madalina Ghenea, aparitie senzationala. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Festivalul de Film de la Venetia

La patru ani dupa "Beautiful", Alejandro González Iñárritu revine la Venetia cu o comedie neagra. Acest film prezinta portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care incearca sa revina in actualitate si sa aiba din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. Din distributia peliculei mai fac parte Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts si Zach Galifianakis. Anul acesta, pe covorul rosu de la Venetia sunt asteptate staruri mondiale ca Emma Stone, Naomi Watts, James Franco, Bill Murray, Naomi Watts.

 

In prima zi, regina covorului rosu a fost Emma Stone, care a venit la premiera filmului The Birdman, intr-o rochie verde esmerald inchis si decoltata, ce o facea sa para desprinsa din povesti.

 

Iata cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Venetia 2014

 

Madalina Ghenea

 

 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Aventură și magie în Hobbitul-O călătorie neașteptată

Dacă și tu ești, ca mulți alții, fanul trilogiei „Stăpânul inelelor”, te vei bucura să ajungi din nou pe tărâmul magic, cu elfii Galadriel și Elrond, interpretați de aceiași Cate Blanchett și Hugo Weaving, dar și cu alte personaje care să facă legătura între cele două trilogii.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies