marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Venetia. Eddie Redmayne, in rolul unui barbat devenit femeie, in "The Danish Girl"

Dupa rolul de Oscar, in care l-a interpretat pe savantul Stephen Hawking, Eddie Redmayne intra in pielea unui pionier al operatiilor de schimbare de sex. "The danish girl" a avut premiera la Festivalul de Film de la Venetia.

Festivalul de Film de la Venetia. Eddie Redmayne, in rolul unui barbat devenit femeie, in The Danish Girl

Si regizorul peliculei, Tom Hooper, este obisnuit cu Oscarurile, dupa mult laudatul sau "Discurs al regelui". Pentru a doua seara la rand, Johny Depp si-a facut aparitia pe covorul rosu de la Venetia, alaturi de fermecatoarea lui sotie, Amber Heard. Fanii si fotografii au fost rasplatiti cu un sarut.


Acum insa, a fost momentul ei. Fostul manechin face parte din distributia unuia dintre cele mai asteptate filme din competitia oficiala - "The Danish girl". Eddie Redmayne, care a venit impreuna cu sotia, interpreteaza rolul uneia dintre primele persoane care au suferit o operatie de schimbare de sex. Pictorul danez Einar Weigener devine Lili Elba, dupa ce a fost supus unei proceduri, pe atunci, riscante si inedite, care a inceput in 1920Einar este casatorit cu Gerda, si ea pictorita. Intr-o zi, Gerda ii cere sa se imbrace in voaluri ca sa o ajute sa termine portretul unei balerine. Pentru Einar este o revelatie.

 

 

 

Lili devine o muza pentru Gerda, interpretata de actrita suedeza Alicia Vikander. Lui Redmayne nu i-a fost straina transformarea pentru un rol. Anul acesta, actorul a castigat Oscarul dupa ce l-a intruchipat pe astrofizicianul Stephen Hawking, care este tintuit intr-un scaun cu rotile si poate vorbi doar cu ajutorul unui sintetizator de voce.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies