marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fetita Angelinei Jolie, platita cu o suma uriasa la doar 4 ani: cat va primi pentru primul ei rol, in Maleficient

La doar 4 ani, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt este deja pe drumul celebritatii, dupa ce va juca alaturi de mama ei in Maleficient, pentru care va fi primi un onorariu consistent. Vivienne Jolie-Pitt este platita cu suma de 3.000 de dolari pe saptamana, pentru primul ei rol dintr-un film.

Fetita Angelinei Jolie, platita cu o suma uriasa la doar 4 ani: cat va primi pentru primul ei rol, in Maleficient


Vivienne Jolie-Pitt joaca alaturi de mama ei, Angelina Jolie, in pelicula "Maleficient". Onorariul micutei actrite este completat si de o diurna in valoare de 60 de dolari , informeaza Huffington Post. In acest film, Vivienne joaca rolul printesei Aurora, iar o alta tanara actrita, India Eisley, interepreteaza rolul fiicei personajului Maleficient, jucat de Angelina Jolie.

Lungmetrajul "Maleficent", produs de studiourile Disney, un film de actiune care spune povestea clasica "Frumoasa din Padurea adormita" din punctul de vedere al personajului negativ - interpretat de Angelina Jolie -, a devenit o adevarata "afacere de familie".

Astfel, pe langa Angelina Jolie, care joaca rolul principal, alti membri ai familiei Jolie-Pitt vor interpreta cateva roluri secundare in aceasta pelicula. Vivienne, in varsta de patru ani, va interpreta personajul printesa Aurora, iar Pax si Zahara vor aparea in scena botezului surioarei lor, atunci cand un blestem teribil va fi aruncat asupra copilului.

Filmarile au inceput la Londra, in luna iunie, iar distributia filmului este completata de actorii Miranda Richardson, Juno Temple, Imelda Staunton, Sam Riley si Elle Fanning. Maleficent va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 14 martie 2014. O alta fetita a vedetelor, Shiloh, are si ea la activ un rol, in filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", in care a jucat pe cand avea doar 10 luni, alaturi de Brad Pitt.

Si Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit anul trecut un rol intr-un film, urmand sa fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy", programat pentru lansare in 2013. Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.
 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies