marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fifty Shades of Grey a devenit unul dintre cele mai profitabile filme ale anului:  productia cu Jamie Dornan si Dakota Johnson a ajuns la incasari de 500 de milioane de $ pe plan mondial

Fie ca v-a placut sau nu, Fifty Shades of Grey este unul dintre cele mai populare filme ale anului. Criticii au desfiinta productia adaptata dupa romanul omonim scris de E.L.James, dar milioane de fane din lumea intreaga s-au inghesuit sa-l vada.

Fifty Shades of Grey a devenit unul dintre cele mai profitabile filme ale anului: productia cu Jamie Dornan si Dakota Johnson a ajuns la incasari de 500 de milioane de $ pe plan mondial

Fifty Shades of Grey are toate sansele sa intre in topul celor mai profitabile filme din 2015. In doua saptamani, productia a strans deja 500 de milioane de dolari la nivel global, un succes rasunator, tinand cont ca bugetul alocat a fost de doar 40 de milioane de dolari.

 

Filmul a fost interzis in mai multe tari si nu va fi vazut deloc in China sau India, din cauza subiectului controversat si al scenelor explicite de sex si sado-masochism.

 

 

Cele mai mari incasari s-au inregistrat in prima saptamana, insa acestea au scazut considerabil in urmatoarele zile, mai ales in SUA. Dar cifrele pot fi comparate cu cele inregistrate de blockbustere veritabile, care costa de trei ori mai mult pentru a fi realizate. In mod sigur, Fifty Shades of Grey va fi in topul celor mai profitabile filme din 2015, daca nu chiar cel mai profitabil, tinand cont de raportul dintre bani investiti si profitul obtinut.

 

Totusi viitorul francizei pare sumbru. Asa cum fanii stiu, Fifty Shades of Grey este o trilogie de romane si in mod normal, vor fi ecranizate toate cele trei romane. Dar, regizoarea Sam Taylor-Johnson nu a semnat inca si pentru urmatoarele capitole, iar presa straina a scris in repetate randuri ca aceasta ar vrea sa renunte din cauza scandalurilor pe care le-a avut cu autoarea, dornica sa isi impuna punctul de vedere. Gurile rele scriu ca nici faptul ca filmul a fost pus la zid n-a incantat-o prea mult pe cineasta.

 

 

La fel, au aparut zvonuri cum ca si Jamie Dornan, starul, cel care il joaca pe Christian Grey, ar vrea sa renunte la rol. Motivele ar fi sotia lui, care nu este incantata de faptul ca sotul ei trebuie sa filmeze atat de multe scene explicite, dar si ingrijorarea actorului de a nu ramane blocat in acest tipar de rol, al lui Christian Grey. Totusi, presa britanica dezvaluie ca salariul generos pe care l-ar primi pentru urmatoarele doua parti l-a convins sa nu renunte: e vorba de aproape 7 milioane de dolari. 

 

Romanul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a devenit un real fenomen global si s-a vandut in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea. Desi specialistii au criticat scriitura slaba si povestea neverosimila iar diverse asociatii au protestat impotriva violentei sexuale expusa in carte, povestea de dragoste neconventionala dintre Anastasia Steel si Christian Grey a devenit obsesia a milioane de femei. Rolurile principale din film sunt interpretate de Dakota Johnson si Jamie Dornan.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies