marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fii gata de rock cu Johnny Depp ! Intra pe procinema.ro si poti castiga invitatii la concertul Hollywood Vampires!

Prinde super concertul Hollywood Vampires! Raspunde acum provocarii saptamanii si poti fi unul din castigatori. Intra in concurs

Fii gata de rock cu Johnny Depp ! Intra pe procinema.ro si poti castiga invitatii la concertul Hollywood Vampires!

ProCinema prelungeste concursul We Rock! pana pe 3 iunie. Intra acum in concurs si poti castiga 1 invitatie dubla la super concertul Hollywood Vampires! 4 zile, 4 invitatii duble si aceeasi provocare!


Raspunde provocarii saptamanii si poti castiga 2 bilete la concertul Hollywood Vampires,  super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy anul acesta. Concertul va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, pe 6 iunie 2016. Intra pe procinema.ro, raspunde provocarii saptamanii si fi unul dintre cei 15 castigatori ai saptamanii! Intra AICI IN CONCURS.


Concursul va avea trei etape :

Saptamana 1 de concurs – 9 mai – 16 mai 2016
Saptamana 2 de concurs – 16 mai – 23 mai 2016
Saptamana 3 de concurs – 23 mai - 30 mai 2016

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, trei nume monumentale in industria artistica, si-au unit fortele creative in 2015, cand au performat la celebrul festival Rock in Rio din Brazilia.Anul acesta, super-grupul a cucerit show-ul de la Grammy-uri cu un tribut impresionant adus regretatului Lemmy de la Motorhead. Numele The “Hollywood Vampires “ provine de la clubul exclusivist infiintat de legendarul Alice Cooper in 1970 din care faceau parte artisti precum: John Lennon sau Ringo Starr.

 

Componenta trupei:
 
Matt Sorum (tobe)- Guns ‘N Roses
Johnny Depp (chitara si backing vocals)
Alice Cooper (voce)
Joe Perry- Aerosmith (chitara)
Duff McKagan- Guns ‘N Roses (chitara bass)

Este o ocazie unica pentru publicul roman de a-i vedea pe celebrii muzicieni in aceasta formula fantastica, dar si o ocazie unica sa vada unul dintre cei mai mari actori de la Holllywood: Johnny Depp. Spectatorii vor avea parte de o desfasurare incredibila de forte, in cadrul unui concert cu adevarat inedit cu o productie impresionanta.

 

Intra pe procinema.ro, raspunde provocării saptamanii si poti fi unul dintre cei 15 castigatori ai saptamanii!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies