marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fii star la Gala Premiilor Gopo 2013. Procinema.ro iti ofera 10 invitatii duble la cea mai frumoasa noapte a filmului romanes. Afla aici lista castigatorilor

Fii star printre staruri. Pe 25 martie, www.procinema.ro te trimite la Premiile Gopo 2013, cea mai stralucitoare si frumoasa noapte a filmului romanesc.

Fii star la Gala Premiilor Gopo 2013. Procinema.ro iti ofera 10 invitatii duble la cea mai frumoasa noapte a filmului romanes. Afla aici lista castigatorilor

Castigatorii celor 10 invitatii duble la Premiile Gopo 2013 sunt


Gheorghiu Paul


Butman  Doina Ana

Pascu Elena Mimi

Crismaru Elena

Rebedeu    Roxana

Nicut Ileana Oana

Manea Maria-Luiza

Luminia Oana Rotaru

Stilpeanu Mihai

Ilie Marius Daniel

 

Cea de-a 7-a editie a Premiilor Gopo se va desfasura la Opera Nationala Romana, pe 25 martie 2013, incepand cu ora 19.00. Procinema.ro ofera 10 invitatii duble pentru cei care vor sa paseasca pe covorul rosu alaturi de cei mai tari actori din Romania. Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.procinema.ro, cu varsta peste 18 ani si cu domiciliul in Bucuresti.

 

 

Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebarea: „Unde se desfasoara anul acesta Gala Premiilor Gopo?” si poti castiga o invitatie dubla la Gala Premiilor Gopo 2013. Concursul se desfasoara intre 19 martie – 22 martie, iar castigatorii vor fi anuntati pe 23 martie de la ora 11, pe site-ul www.procinema.ro si pagina de Facebook.

 

Castigatorii isi vor ridica invitatiile in data de luni, 25 martie pana la ora 17:00, pe baza buletinului. Castigatorii trebuie sa fie prezenti la Opera Romana intre 18:30-19:45, pe data de 25 martie 2013 si sa aibe invitatiile la ei pentru a putea intra in sala. Pentru mai multe informatii citeste aici regulamentul concursului.

 

Atentie! Dress code-ul trebuie sa fie adecvat evenimentului: tinuta de gala.

 

Pe covorul rosu sunt asteptate vedete si nume importante din cinematografia romaneasca: Tudor Giurgiu, Radu Jude, Mitica Popescu, Costin Codrescu, Silviu Purcarete, Tamara Buciuceanu-Botez, Monica Barladeanu, Diana Dumitrescu, Mihaela Sirbu, Ozana Oancea, Andi Vasluianu, Mihai Bobonete.

 

 

Premiile Gopo reprezinta un eveniment anual de prestigiu prin care se recompenseaza cele mai importante realizari cinematografice nationale din cursul anului precendent si se promoveaza adevaratele valori din domeniu in randul unui public cat mai larg.


Premiile Gopo se desfasoara dupa un model adoptat de cele mai importante evenimente de acest gen din tari cu cinematografii puternice, precum Statele Unite (Premiile Oscar, Globurile de Aur), Franta (Cesar), Marea Britanie (BAFTA), Spania (Goya), Danemarca (Guldbagge). Trofeele sunt decernate anual in cadrul Galei Premiilor Gopo, in urma votului a peste 400 de profesionisti din toate sectoarele industriei cinematografice autohtone. Acestia aleg, prin vot individual si secret, cei mai buni dintre nominalizatii la fiecare categorie competitiva, desemnati de un juriu de personalitati in domeniu.
 
 


Galerie foto


Modifică setările cookies