marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmarile pentru “The Whistleblower”, pelicula in care joaca Monica Bellucci, Rachel Weisz si Vanessa Redgrave - se vor desfasura in Studiourile MediaPro si Bucuresti

“Varianta moderna a povestii lui David si Goliat” astfel sintetizeaza producatorii lugmetrajului “The Whistleblower” subiectul productiei regizate de Larysa Kondracki, ale carei filmari au inceput astazi la Studiourile Scenariul, semnat de Kondracki si Eilis Kirwan, se bazeaza pe o poveste adevarata, cea a lui Kathryn Bolkovac, o politista din SUA, care pleaca in 1999 intr-o misiune de mentinere a pacii in Bosnia. Situatia se complica in momentul in care Kathryn descopera ca in retelele de trafic uman din zona sunt implicati chiar oficiali ai ONU. Perseverenta ei in anchetarea acestui caz si dorinta de a trage public un semnal de alarma i-au pus in pericol nu doar jobul, ci si viata.
Filmarile pentru “The Whistleblower”, pelicula in care joaca Monica Bellucci, Rachel Weisz si Vanessa Redgrave - se vor desfasura in Studiourile MediaPro si Bucuresti

Rolul lui Bolkovac este interpretat de Rachel Weisz (detinatoarea unui premiu Oscar pentru rolul din “The Constant Gardner”), care a ajuns la Bucuresti saptamana trecuta. Ei i se vor alatura pe parcursul filmarilor Monica Bellucci (“Irreversible”, “Malena”), Vanessa Redgrave (“Atonement”, “Girl, Interrupted”) , Davis Strathairn (“LA Confidential”, “Good Night and Good Luck”) si Nikolaj Lie Kaas (“Ingeri si demoni”, “Reconstruction”). Distributia va fi completata de actori romani, printre care Vald Ivanov, Florin Busuioc, Coca Bloos, Alexandru Potocean si Ion Sapdaru.
“The Whistleblower” este o co-productie canadiano-germana in parteneriat cu Barry Films.
Filmarile se vor desfasura in Studiourile MediaPro si in cateva locatii din Bucuresti si se vor incheia in luna decembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies