marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele lunii iulie la cinema: The Dark Knight Rises, cel mai asteptat film al verii ajunge in Romania

Luna iulie aduce cel mai asteptat film al anului, The Dark Knight Rises, a carui premiera a devenit un eveniment mondial. Pe 27 iulie fanii din Romania vor vedea deznodamantul trilogiei lui Batman. Tot in iulie vine si o comedie geniala, Ted, dar si cu al patrulea film din seria Ice Age. Iata ce filme nu trebuie ratate la cinema.

1. Ice Age:Continental Drift/Epoca de Gheata 4:Continente in deriva 3D
Regie: Steve Martino, Mike Thurmeier
Distributie: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Buget: 85 de milioane de $
Data: 6 iulie

Ice Age: Continental Drift, cea de-a patra parte a fanteziei ''Ice Age'' este regizata de de Steve Martino si Mike Thurmeier si aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny ,Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Cei trei eroi se imbarca in cea mai tare aventura a lor, separati de turma Manny, Diego, si Sid folosesc un iceberg pe post de corabie improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.

 

2. The Amazing Spider-Man/ Uimitorul Om-Paianjen

Regie: Marc Webb
Distributie: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Sally Field
Buget: 220 de milioane de $
Data: 13 iulie

La 4 ani de la ultimul film din celebra serie, aventurile lui Peter Paker (Andrew Garfield) o iau de la inceput: de data asta eroul este prezentat la liceu unde se chinuie sa-si stapaneasca super-puterile si sa-i tina piept adversarului sau, Soparla (Rhys Ifans). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Acesta incepe sa investigheze disparitia si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul partener al tatalui sau. Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.

 

3. Seeking a Friend  for the End of the World

Regie: Lorene Scafaria
Distributie: Steve Carell, Keira Knightley
Buget: 4,8 milioane de $
Data: 13 iulie

Dupa ce se anunta ca un asteroid ameninta sa loveasca Pamantul, Dodge (Steve Carell) se trezeste singur. Sotia sa il paraseste, speriata si panicata din cauza acestei vesti. In putinul timp pe care il mai are la dispozitie, Dodge decide sa plece in cautarea primei lui iubite, alaturi de vecina sa Penny (Keira Knightley), care vrea sa isi revada familia. Calatoria lor va fi plina de momente dramatice si amuzante, iar drumul catre fosta iubita devine o poveste in sine.

 

 

4. Oslo, August 31

Regie: Joachim Trier
Distributie: Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner, Ingrid Olava, Tone Mostraum
Data: 13 iulie

Anders isi va termina in curand tratamentul intr-un centru de reabilitare izolat. Unul din pasii din program este sa mearga in oras pentru un interviu legat de obtinerea unui loc de munca. Dar Anders profita de ocazie si ramane in oras, ratacind pe strazi si intalnindu-se cu prieteni vechi. Pana la sfarsitul zilei si tarziu in noapte, fantomele greselilor din trecut se vor lupta cu sansa dragostei si posibilitatea unei noi vieti.

 

5. Ted

Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi
Buget: 65 de milioane de $
Data: 20 iulie

John (Mark Wahlberg) isi aduce la viata ursuletul din copilarie printr- o dorinta iar acum trebuie sa suporte consecintele pe care le are asupra relatiei cu Lori (Mila Kunis). Ted (Seth MacFarlane) este un barbat burlac in corpul unui ursulet care nu se poate abtine sa se comporte ca atare: injura, fumeaza marijuana si agata femei.

 

6. The Dark Knight Rises/Cavalerul negru: Legenda renaste

Regie: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway
Buget: 250 de milioane de dolari
Data: 27 iulie

Cel mai asteptat film al anului si probabil filmul verii ajunge in aceasta luna in sfarsit in Romania. Legenda Cavalerului Negru se incheie aici, iar regizorul Nolan promite sa fie un final grandios. Cand ofiterul de politie Gordon (Gary Oldman) da de un complot al carui scop este acela de a distruge orasul prin miscari initiate chiar in inima acestuia, Bruce Wayne (Christian Bale) revine in actiune drept Batman. In asteptarea lui se afla Selina Kyle (Anne Hathaway) si Bane (Tom Hardy), un adversar letal a carui misiune este de a distruge numele si mostenirea lui Batman.

 


Modifică setările cookies