marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele "ANIM’EST" fac senzatie la Oscar!

Trei dintre filmele prezentate la „Festivalul International de Film de Animatie Anim’est‘’ care a avut loc la Bucuresti anul trecut se afla pe lista nominalizatilor la Oscar.

Filmele ANIM’EST fac senzatie la Oscar!

Lungmetrajul care a deschis‘’Anim’est‘in 2008, Vals cu Bashir / Waltz With Bashir, proaspat castigator al unui Glob de Aur, este favoritul incontestabil la Premiul Oscar pentru "Cel mai bun film intr-o limba straina".

Principalul contracandidat al controversatei pelicule a lui Ari Folman, este tocmai laureatul cu Palme D’Or ,"In clasa / Entre les murs".

In competitia pentru premiul Oscar la categoria "Cel mai bun scurt metraj de animatie" au intrat si Oktapodi si Tot inainte / This Way Up, filme prezentate si apreciate la Anim’est.

Anul acesta,"Festivalului International de Film de Animatie Anim’est" se va desfasura in perioada 2-11 octombrie la Bucuresti.

Realizatorii romani sunt invitati sa isi inscrie filmele in preselectia pentru cele cinci sectiuni competitive ale festivalului pana la data de 1 iulie 2009.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies