marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele lunii august in Romania: monstrii sacri ai filmelor de actiune revin pe marile ecrane

Luna august aduce in cinematografele din Romania, actiune si comedie in forta.  Franciza Bourne este readusa la viata de Jeremy Renner in Mostenirea lui Bourne iar Hollywood-ul ne serveste din nou cu o portie de fantasy si science fiction in noul Total Recall. The Expendables 2 ne aduce  o noua doza de actiune old school. Lista filmelor pe care nu trebuie sa le ratezi in august la cinema.

1. Magic Mike/ Mike Meseriasu'
Distributie: Channing Tatum, Alex Pettyfer,  Olivia Munn
Regie: Steven Soderbergh
Buget: 7 milioane de $
Data: 3 august

In 1996, barbatii au avut-o pe Demi Moore in Striptease, in aceasta vara femeile au parte nu de unul, ci de 5 barbati care isi rup hainele de pe ei: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer si Joe Manganiello in comedia drama regizata de Steven Soderbergh. Filmul a avut un succes financiar urias in SUA unde a facut incasari mai mult decat satisfacatoare. Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani.



 

2. Total Recall / Memorie Programata
Distributie: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
Regie:Len Wiseman
Buget: 200 de milioane $
Data: 10 august

La 12 ani de la celebrul film al lui Paul Verhoeven cu celebrii Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone, universul futuristic din Total Recall se intoarce pe marile ecrane. Noul Total Recall cu Colin Farrell in rolul lui Arnold nu seamana deloc cu cel pe care l-ai vazut in copilarie. Uitati de planeta Marte, de tipetele lui Arnold si de creaturile extraterestre ciudate. Noul Total Recall impinge lucrurile la un alt nivel: intram intr-o realitate futuristica unde asistam la un razboi intre clasa muncitoare si cea care vrea sa controleze Planeta. In lumea lui Douglas Quaid, granita dintre fantezie si realitate devine tot mai neclara, la fel si soarta lui Quaid, care trebuie sa-si gaseasca adevarata identitate si sa-si descopere propriul destin.


3. The Bourne Legacy / Mostenirea lui Bourne
Distributie: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton
Regie: Tony Gilroy
Buget: 90 milioane de $
Data: 10 august

Filmele din seria “Bourne” ( The Bourne Identity, The Bourne Supremacy si The Bourne Ultimatum) au fost intotdeauna apreciate pentru nota realistica abordata de catre producatori iar acest lucru va continua si in noua pelicula.
In cel de-al patrulea film, Jeremy Renner este un contestat superspion implicat intr-un complot violent, cu o miza pe viata si moarte, ce a fost declansata de evenimente anterioare. Arhitectul povestii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia urmatorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm si a strans incasari de aproape 1 miliard de dolari pe plan international.



 

4.That's My Boy / Baiatu' Tatii
Distributie: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester
Regie: Sean Anders
Buget: 70 de milioane de $
Data: 17 august

That’s My Boy este cel de-al doilea film al regizorului Sean Anders si prima colaborare cu Adam Sandler. Donny Berger este exact genul de rol care i se potriveste lui Adam Sandler si cu care actorul si-a obisnuit fanii. La 14 ani Donny devine tata dupa o noapte de amor cu femeia visurilor sale - profa' de la scoala. Cum femeia ajunge la inchisoare, Donny se vede obligat sa-si creasca singur baiatul - Todd, insa sarcina il depaseste si esueaza. Dupa 30 de ani cei doi, tata si fiu, se reintalnesc in ajunul nuntii lui Todd ( Andy Samberg) cu Jamie ( Leighton Meester).


 

5. Brave/ Neinfricata 3D

Distributie: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson
Regie: Mark Andrews, Brenda Chapma
Buget: 185 miioane de $
Data: 17 august

Prima animatie Pixar cu o eroina in rol principal a devenit cel de-al 13-lea film al studiourilor care debuteaza direct pe prima pozitie in box-office-ul american. Povestea este plasata in tinuturile intunecate ale Scotiei unde printesa Merida incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus si a reginei Elinor, Merida incalca un obicei sacru stravechi.ctiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului. Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.

6. The Watch
Distributie: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill
Regie: Akiva Schaffer
Data: 24 august

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si Richard Ayoadeb aduc o comedie care se concentreaza asupra unui grup de barbati care se aduna pentru a forma o potera de cartier, ca o scuza pentru a scapa de monotonia rutinei de zi cu zi. Dar cand vor descoperi accidental ca orasul lor a devenit plin de extraterestrii deghizati in oameni obisnuiti, nu au de ales si trebuie sa isi ia rolul in serios, pentru a salva cartierul si chiar lumea de la exterminare totala. Filmul este o idee a lui Seth Rogen, cel care este si co-scenarist si este regizat de Akiva Schaffer (Saturday Night Live).

 

 

7. Expendables 2 / Eroi de sacrificiu

Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth , Randy Couture
Regie:Simon West
Buget: 100 de milioane de $
Data: 31 august
 

The Expendables 2, filmul care aduna, din nou, toti monstrii sacri ai filmelor cu batai vine  cu o noua doza de actiune old school. Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune. Din distributie face parte si inegalabilul Chuck Norris.


Modifică setările cookies