marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele noi au invadat Europa!

La Berlin a rulat pentru prima oara "Seven Pounds", pelicula care l-a adus in fata fanilor germani pe carismaticul actor american, Will Smith. In acelasi timp "Defiance", un film de razboi cu Daniel Craig, cuceritorul agent 007, a avut premiera la Londra.


Filmele noi au invadat Europa!

Proaspatul James Bond, cuceritorul Daniel Craig, s-a intors acasa, in capitala britanica, pentru premiera dramei "Defiance".

Pelicula este inspirata dintr-o poveste reala din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Doi frati evrei, interpretati de Daniel Craig si Liev Schreiber, scapa din Polonia ocupata de nazisti. Reusesc sa fuga in padure si salveaza inca 1.200 de evrei.


"Personajul meu realizeaza la un anumit moment ca trebuie sa inceteze sa mai lupte si sa inceapa sa traiasca. Cred ca acesta este marele mesaj al filmului", a marturisit actorul Daniel Craig.


O alta premiera de zile mari a fost si lansarea peliculei "Seven Pounds" cu Will Smith in rolul principal, care a rulat pentru prima data la Berlin.


"Seven Pounds" este o adevarata enigma. In film, personajul jucat de Will Smith, schimba vietile a sapte persoane. Totul ca sa scape de cosmare dupa ce ucide intr-un accident de masina sapte oameni, inclusiv propria sotie.


Chiar daca a fost frig, fanii l-au luat cu asalt pe Will Smith care a impartit autografe si imbratisari admiratoarelor.

"Ma simt responsabil sa dau tuturor autografe, mai ales cand indura un asemenea frig. Ma intorc acolo intr-o secunda!" , a spus Will Smith


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies