marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele saptamanii la cinema!

Filmele saptamanii la cinema!

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

 

Profa rea, dar buuuna  (CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, Cinema Patria, Băneasa Drive In Cinema)


Cameron Diaz revine intr-o comedie spumoasa alaturi de fostul ei iubit, Justin Timberlake. Veti avea ocazia sa o o vedeti intr-o ipostaza inedita: o profesoara nu tocmai potrivita pentru mediul academic, bea, fumeaza in timpul orelor si nu isi da deloc interesul, telul ei fiind sa cucereasca un tanar plin de bani. In alt rol, il puteti vedea pe simpaticul Jason Segel din serialul "How I Met Your Mother".

 

Larry Crowne (Hollywood Multiplex, Movieplex)


Julia Roberts si Tom Hanks, doi dintre marii actori de la Hollywood, au facut echipa pentru noul film "Larry Crowne". Tom Hanks joaca rolul unui angajat dat afara pentru ca nu are studiile terminate, iar Julia Roberts va fi profesoara de care se va indragosti, dar nu inainte de a trece prin multe peripetii. Regia este semnata tot de Tom Hanks.

 

Transformers 3 (Hollywood Multiplex,Movieplex,The Light Cinema, Cinema Corso)


Lupta dintre Autoboti si Decepticoni continua, acum si in 3D sau IMAX. Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson revin alaturi de Bumblebee si Optimus Prime pentru a-i infrunta inca o data pe maleficii Decepticoni, care ameninta sa transforme Pamantul intr-o planeta a sclavilor. Chiar daca Megan Fox nu e, Michael Bay a avut grija sa o inlocuiasca cu o super frumusete: fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley.

 

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 

Avanpremiera la Hollywood Multiplex de pe 13 iulie. Aici se incheie totul. Ultimul film din cea mai de succes franciza a tuturor timpurilor are avanpremiera saptamana aceasta. Lupta dintre Harry Potter si Cap-de-Mort se aproprie de final. Cine va castiga?
 


Alte filme pe care le mai puteti vedea sunt Muntele Rosu, Hanna si Pinguinii Domnului Popper


Intra aici pentru programul complet la toate cinematografele din tara


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies