marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea reala care a impresionat America aduce Dolphin Tale pe primul loc in box office

Poti paria oricand ca americanii vor fi cuceriti de  filme inspirate din cazuri reale. Istoria puiului de delfin ranit atat de rau incat pana si mama sa l-a parasit si care isi gaseste salvarea in prietenia cu un pusti nu a putut da gres.

Povestea reala care a impresionat America aduce Dolphin Tale pe primul loc in box office

Dupa doua saptamani in care o animatie veche de 17 ani si relansata 3D - The Lion King a reusit sa se instaleze in fruntea box office-ului din America de Nord, o alta drama a cucerit salile de cinema in SUA.

Povestea reala a celui mai curajos delfin din lume, Dolphin Tale cu Morgan Freeman,  a adunat 14.2 milioane de dolari in acest weekend si a fost numarul unu in topul preferintelor. Delfinul Winter al carui caz real a facut inconjurul Americii in ultimii ani a atras mii ce copii si adulti la Clearwater Marine Aquarium si i-a inspirat emotional pe cei care au suferit diverse accidente in procesul de recuperare.

 


Filmul urmareste prietenia dintre un pusti singuratic ( Nathan Gamble) si un delfin ramas fara coada dupa ce s-a ranit intr-o capcana. Copilul incepe sa lupte ca prietenul sau sa primeasca o coada artificiala pentru a putea sa inoate normal. Pelicula regizata de Charles Martin Smith are un buget de 37 de milioane de dolari si a batut  cel mai recent film al lui Brad Pitt - Moneyball

Pentru a doua saptamana la rand pe locul 2 in box office, drama despre lumea baseball-ului regizata de Bennett Miller i-a impresionat teribil pe critici. Filmul a avut parte de recenzii foarte bune iar Brad Pitt a fost laudat pentru un rol extraordinar.


The Lion King s-a clasat pe locul 3 si a ajuns, la 3 saptamani de la relansare, la o cifra de 80 de milioane de dolari. Din 1994 pana acum animatia a adunat aproape 400 de milioane de dolari doar in America  si a urcat in top 10 cele mai bune filme din istorie ca incasari pe teritoriul SUA.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies