marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Destinul dureros al lui Leonidas. Filmul 300 l-a bagat in spital pe Gerard Butler: actorul s-a internat din cauza abuzului de medicamente

Actorul scotian de 42 de ani a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare din cauza abuzului de medicamente, scrie TMZ.

Destinul dureros al lui Leonidas. Filmul 300 l-a bagat in spital pe Gerard Butler: actorul s-a internat din cauza abuzului de medicamente

Actorul care a lansat in aceasta iarna filmul Machine Gun Preacher sufera de dureri acute care s-au agravat in timp ce filma acum cateva saptamani "Of Men and Mavericks". Actorul s-a internat in urma cu cateva zile si ar urma sa fie externat maine, mai noteaza sursa citata.

In decembrie Gerard Butler a ajuns la spital dupa ce a avut un accident in timp ce filma o scena de surfing pentru filmul „Of Men and Mavericks“, in nordul Californiei. Actorul a fost rasturnat de mai multe valuri consecutive puternice si tras de curenti la fundul apei.

Starul din blockbusterul 300  ajuns la spital ametit si cu rani minore dupa ce s-a lovit de un recif stancos. Actorul a fost salvat atunci de un angajat din patrula de siguranta folosita la filmari.

 

Se pare ca problemele lui Butler au inceput din 2005 cand a realizat filmul 300. Pentru a-l interpreta pe regele Leonidas din „300”, Butler a avut o dieta stricta luni de zile. Desi unii spun ca abdomenul lui a fost modificat pe calculator, starul a sustinut mereu ca totul s-a datorat unui program riguros de antrenamente. Acum 6 ani,  300 cu Gerard Butler, Lena Headey, Michael Fassbender si David Wenham a avut un succes fenomenal  facand incasari de peste 456 milioane de $.


La scurt timp dupa film, muschii lui au inceput sa fie inlocuiti de grasime pentru ca in urma cu cateva luni sa apara subtire si in forma maxima. Actorul declara ca se pregateste pentru un nou film, unde va juca rolul unui surfer.

Gerard Butler in 2012


Butler a inceput sa-i ingrijoreze pe fani dupa ce in 2010 s-a ingrasat vizibil. O serie de roluri care nu prea l-au solicitat l-au facut sa-si iasa din ritm. "Obisnuiam sa mananc burgeri si cartofi prajiti, acum incerc sa consum pui si multe legume" a dezvaluit actorul. Bazat pe o poveste reala, filmul Of Men and Mavericks spune viata surferului Jay Moriarity mort la 23 de ani iar Butler joaca rolul mentorului sau.


Butler a mai lansat in aceasta iarna filmul Coriolanus, o drama-thriller inspirata de tragedia lui William Shakespeare in regia lui Ralph Fiennes. Butler ar urma sa aiba o scurta aparitie si in continuarea de la 300 -  300: Battle of Artemisia care se va filma in acest an. Actorul are un program extrem de incarcat pregatind pentru urmatorii 3 ani 6 filme printre care: Movie 43, Playing the Field, Hunter Killer si Thunder Run.

300  (2006)
Regie: Zack Snyder
Distributie: Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham
Buget: 65 de milioane de $
Incasari: 456 milioane de $



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies