marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul 42 a debutat pe primul loc in box office-ul din SUA: povestea primului sportiv de culoare din baseball i-a cucerit pe americani

"42", o pelicula inspirata din universul baseballului, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 27,2 milioane de dolari.

Filmul 42 a debutat pe primul loc in box office-ul din SUA: povestea primului sportiv de culoare din baseball i-a cucerit pe americani


Acest lungmetraj, care ii are in distributie pe Harrison Ford si Chadwick Boseman, prezinta povestea lui Jackie Robinson, primul sportiv de culoare acceptat in prima liga de baseball din Statele Unite, punand astfel capat segregarii rasiale din acest sport, informeaza accesshollywood.com.


Comedia "Scary Movie 5", a cincea parte din aceasta serie de parodii-horror, a debutat pe pozitia a doua, cu incasari de 15,1 milioane de dolari.


Filmul de animatie "Croods", care beneficiaza de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone si prezinta odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea, s-a mentinut pe locul al treilea, cu incasari de 13,2 milioane de dolari.

Filmul de actiune "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", al doilea din franciza "G.I. Joe", inspirata dintr-o serie de benzi desenate americane, ai carei eroi au fost transformati si in jucarii, a coborat doua pozitii, pana pe locul al patrulea, cu incasari de 10,8 milioane de dolari.

Filmul horror "Cartea mortilor/ Evil Dead", liderul de saptamana trecuta in box office-ul nord-american, a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 9,5 milioane de dolari. Acest remake al filmului cult regizat de Sam Raimi in 1981 prezinta povestea unui grup de prieteni, care se vad nevoiti sa lupte din toate puterile dupa ce realizeaza ca sunt urmariti de demoni intr-o padure.
 

Versiunea 3D a filmului "Jurassic Park" a pierdut doua pozitii si a coborat pe locul al saselea. Beneficiind de un relief in trei dimensiuni si de o paleta de culori modernizata, acest film regizat de Steven Spielberg a obtinut incasari de 8,8 milioane de dolari.


Thrillerul "Cod Rosu la Casa Alba/ Olympus Has Fallen" a coborat doua pozitii, pana pe locul al saptelea, si a obtinut incasari de 7,3 milioane de dolari. Scenariul acestui film de actiune, care include multe scene spectaculoase, cu Aaron Eckhart in rolul presedintelui american si cu Gerard Butler in rolul unui fost agent secret, este construit in jurul unui atac nord-corean fictiv asupra Casei Albe.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies