marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care te infecteaza la propriu. Singurul thriller promovat cu bacterii adevarate. Ce reactii a generat

Contagion, thrillerul care se pregateste sa ajunga pe primul loc in box office-ul nord american din acest weekend  a avut parte de o promovare incredibila in Canada.

Filmul care te infecteaza la propriu. Singurul thriller promovat cu bacterii adevarate. Ce reactii a generat

Cum poti promova cel mai bine un film despre bacterii si virusi decat cu o bacterie.

In Toronto au aparut billboard-uri cu bacterii adevarate pentru thrillerul Contagion  regizat de Steven Soderbergh si cu o distributie mortala - Matt Damon,  Kate Winslet,  Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow si Laurence Fishburne.

Cum poti sa aduci un om in sala de cinema si sa bagi virusul  filmului in el?  Cei de la Warner Bros in colaborare cu o echipa de medici si oameni de stiinta au facut panouri pe care numele filmului a fost scris cu bacterii lasate sa se dezvolte.  "Este o campanie virala excelenta si extrem de inventiva" au scris cei de la Huffington Post.

Contagion prezinta pericolul prin care trece o societate a viitorului, amenintata cu disparitia din cauza unei pandemii, provocata de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime. "Nu vorbi cu nimeni, nu atinge pe nimeni"  - filmul trateaza si paranoia care loveste omenirea intr-o astfel de situatie.  Contagion  va ajunge in Romania pe 30 septembrie.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies