marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care va innebuni toate femeile in aceasta vara: 5 dintre barbatii fatali ai Hollywood-ului se dezbraca in Magic Mike

Vara asta se anunta a fi una fierbinte in filme. Daca barbatii au blockbusterele cu super eroi, femeile vor suspina dupa pectoralii unora dintre cei mai sexy actori din lume. In  noile imagini din Magic Mike, filmul regizat de Steven Soderbergh, Matt Bomer, Matthew  McConaughey si Channing Tatum isi arata talentele de stripperi si pachetelele de muschi.

Filmul care va innebuni toate femeile in aceasta vara: 5 dintre barbatii fatali ai Hollywood-ului se dezbraca in Magic Mike

GALERIE FOTO 20 de imagini noi din Magic Mike

 

Regizorul american Soderbergh a adunat unii dintre cei mai doriti actori din lume in noul sau film, Magic Mike, o comedie care va aduce in prim plan lumea stripperilor.

 

Producatorii de la Warner Bros nu sunt deloc zgarciti si au lansate o serie intreaga de imagini noi din filmul in care joaca Channing Tatum, Alex Pettyfer si Matthew McConaughey. 

 

Filmul Magic Mike se bazeaza pe experientele avute de actorul Channing Tatum ca stripper la 19 ani si va spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin.

 


 


Cunoscut pentru filme ca Battle in Seattle (2007),  A Guide to Recognizing Your Saints, Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I.: The Rise of Cobra (2009) sau Step Up( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un actor expert in arte martiale si dans.

 

 

Matthew McConaughey va interpreta rolul lui  Dallas, patronul clubului Xquisite - unde tanarul The Kid (Alex Pettyfer) ajutat de mentorul sau Channing Tatum ( Magic Mike ) incearca sa supravietuiasca. Seducatoarea Olivia Munn va juca rolul unei femei fatale care il va atrage pe tanarul Alex Pettyfer intr-o lume a petrecerilor si orgiilor sexuale.  Actorul din True Blood, Manganiello, va interpreta rolul lui Big Dick Richi.


 

 

 


 

 

Soderbergh, cunoscut pentru proiectele sale variate si diferite, a declarat de ce a fost atras de acest film: "Cred ca este una dintre cele mai bune idei de film pe care am auzit-o vreodata. Este amuzanta, sexy, nebun si le ofera oamenilor o perspectiva asupra unei lumi despre care nu se stiu foarte multe" a spus Soderbegh intr-un comunicat oficial.

 

Magic Mike  se va lansa pe 20 iulie in cinematografele din Romania.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies