marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul de 5 milioane de $ care arata ca un blockbuster si l-a impresionat pe Arnold. Cele 4 filme pe care actorul le pregateste in 2012

La 64 de ani, Arnold Schwarzenegger le-a dezvaluit fanilor detalii despre urmatoarele sale 4 filme pe care le pregateste pentru 2012 si 2013. Ultimul film la care Arnold va incepe filmarile in aceasta vara este un thriller-ul de actiune, The Unknown Soldier pe care il face alaturi de regizorii cascadori din spatele unei pelicule ce a atras atentia in ultimele saptamani "Act of Valor".

Filmul de 5 milioane de $ care arata ca un blockbuster si l-a impresionat pe Arnold. Cele 4 filme pe care actorul le pregateste in 2012

Lansat acum 2 saptamani, thrillerul "Act of Valor", despre viata puscasilor marini de elita din Navy Seals, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul lunii februarie. Filmul care prezinta misiunea secreta a unei echipe din Navy Seals pentru a gasi un agent CIA rapit, l-a impresionat teribil pe Arnold. Inspirat din evenimente reale, filmul combina scene de lupta uimitoare, tehnologie de lupta de ultima generatie si emotie puternica pentru aventura de actiune suprema. "Act of Valor" are in distributie puscasi marini reali si duce audienta adanc in lumea secreta a celor mai de elita si bine antrenati razboinici din lumea moderna.


"La vara, in iunie, incep sa filmez la "he Unknown Soldier" pe care il fac cu Mike McCoy si Scott Waugh cei care au realizat "Act of Valor", filmul numarul unu in aceste momente. Acest film a ajuns de notorietate pentru ca a fost filmat cu un buget de 5 milioane de dolari, insa arata ca unul de 100 de milioane de dolari. Au filmat cu militari si au avut parte de scene de actiune reale ceea ce l-au facut de succes. Sper ca pana in iunie umarul meu sa fie ok si sa pot face cascadoriile" a mai dezvaluit actorul care a suferit acum cateva saptamani o operatie.


"The Unknown Soldier" este povestea unui justitiar singuratic (Arnold Schwarzenegger), care declanseaza un adevarat razboi impotriva unui fabricant de arme lipsit de mila si impotriva armatei private a acestuia, in sud-vestul Statelor Unite ale Americii. Filmul se va lana in 2013.Pana atunci Arnold se pregeste pe 17 august 2012 de lansarea The Expendables 2.


"M-am simtit extraordinar ca dupa ce am terminat mandatul de guvernator sa fiu rugat de Sly (n.r. Sylvester Stallone) sa joc alaturi de el in The Expendables 2. Perioada petrecuta in Bulgaria la filmari a fost fantastica. Am lucrat cu Van Damme, Dolph Lundgren, Stallone si Chuck Norris, deci cu actori de actiune de la 30 la 100 de ani. Ne-am distrat de minune pentru ca sunt actori minunati care se pricep la ceea ce fac" a povestit Arnold.

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune.


The Expendables 2 ( 2012)
Regizor: Simon West
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Randy Couture
Buget: 100 de milioane de dolari


"Dupa The Expendables 2 am filmat  "Last Stand' in New Mexico din octombrie pana in decembrie 2011. A fost o experienta placuta. Filmul se va lansa in mai putin de un an" a dezvaluit actorul. "Last Stand" este un western unde Arnold joaca rolul unui serif.


Actiunea incepe cand liderul unei grupari criminale evadeaza din sala de judecata si se indreapta spre granita cu Mexic, iar singurul care ii poate sta in cale este seriful si echipa lui neexperimentata. Din distributie mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman si Jaimie Alex. Filmul are un buget de 50 de milioane de dolari. Last Stand se va lansa pe 18 ianuarie 2013.



"Urmatorul film la care lucrez cu Sly este The Tomb. Este un film despre o evadare din inchisoare. Amandoi suntem prinsi in cea mai tare inchisoare contruitata vreodata, nu poti scapa din ea, insa bineinteles noi ne dam seama cum s-o facem" a povestit zambind actorul. Produs de Summit Entertainment. The Tomb are un buget de 70 de milioane de dolari si va fi lansat in 2013.

In "The Tomb", Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.

Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie. Din distributie face parte si Jim Caviezel, actorul cunoscut pentru rolul lui Iisus din Patimile lui Hristos (2004).
 

Arnold Schwarzenegger la premiera de la Act of Valor, in februarie 2012

 


Galerie foto


Modifică setările cookies