marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul despre uciderea lui Bin Laden incinge spiritele in SUA: va fi supus unor investigatii! Vezi motivul

Mult asteptatul film despre uciderea teroristului numarul unu al planetei Osama Bin Laden incinge spiritele in America.

Filmul despre uciderea lui Bin Laden incinge spiritele in SUA: va fi supus unor investigatii! Vezi motivul

La cateva zile dupa lichidarea lui Bin Laden, castigatoarea premiului Oscar pentru The Hurt Locker, Kathryn Bigelow a anuntat ca lucreaza la un film ( fara titlul pentru moment) despre capturarea si uciderea inamicului numarul unu al Statelor Unite. 


Zilele trecute congresmenul Peter King a cerut ca filmul sa fie supus unor investigatii si a acuzat administratia lui Obama ca a autorizat Pentagonul ca colaboreze cu cei de la Hollywood pentru a oferi informatii producatorilor filmului despre operatiunea impotriva lui Osama bin Laden.

Filmul despre misiunea celebrei Navy SEAL Team 6 este distribuit de Sony Pictures si va fi lansat pe 12 octombrie 2012  in toiul cursei pentru Oscaruri si cu o luna inainte de alegerile prezidentiale din SUA. Motiv pentru care o parte a presei si politicienilor a sustinut ca filmul va urmari cresterea popularitatii lui Obama, aflata intr-un declin constant in ultima vreme. Casa Alba a numit ridicole acuzatiile intr-un comunicat oficial.


"Vom face un film la care se lucreaza de foarte multi ani si care va prezenta vanatoarea unuia dintre cei mai periculosi teroristi pe parcursului unui deceniu. Multe administratii prezidentiale Clinton, Bush si Obama au fost pe urmele sale. Capturarea sa a fost o mare victorie a Americii iar filmul nu va fi unul partizan" a explicat Kathryn Bigelow.

Singurul actor atasat proiectului pana acum este australianul Joel Edgerton.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies