marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul ”I am love”, nominalizat la premiile BAFTA

Lungmetrajul ”I Am Love”, in regia lui Luca Guadagnino, care va rula in curand in cinematografele din Romania, a fost nominalizat la premiile British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) pentru „Cel mai bun film in alta limba decat engleza”.

Filmul ”I am love”, nominalizat la premiile BAFTA

I Am Love” spune povesteainstaritei familii Recchi, care se afla in pragul unor schimbari radicale. Eduardo Sr., patriarhul familiei, a decis sa numeasca un succesor la conducerea companiei sale si surprinde pe toata lumea cand decide sa imparta puterea intre fiul Tancredi si nepotul Edo. Cu toate acestea, Edo viseaza sa isi deschida un restaurant alaturi de prietenul sau Antonio, un bucatar talentat. Inima familiei lui Tancredi este sotia acestuia, Emma (Tilda Swinton), o imigranta din Rusia, care a adoptat cultura din Milano. Mama iubitoare si atenta, Emma este zdruncinata profund atunci cand se indragosteste de Antonio si da frau liber unei aventuri amoroase pasionale care va schimba pentru totdeauna viata familiei sale.

Din distributia peliculei, foarte apreciata de critica internationala, fac parte Tilda Swinton, Marisa Berenson, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini si Gabriele Ferzetti.

Alaturi de I Am love, de Luca Guadagnino, la premiul BAFTA pentru „Cel mai bun film in alta limba decat engleza” au fost nominalizate „Biutiful” (R.Alejandro Gonzlez Irritu), „The Girl With the Dragon Tatoo” (R. Sren Strmose, Niels Arden Oplev), „Of Gods and Men” (R. Xavier Beauvois) si „The Secret in Their Eyes” (R. Mariela Besuievsky, Juan Jos Campanella).

Filmul este distribuit in Romania de Transilvania Film.

Vezi lista tuturor nominalizatilor BAFTA!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies