marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul la care Andy Garcia viseaza de 20 de ani: Anthony Hopkins il va interpreta pe Ernest Hemingway

Filmul de suflet despre viata scriitorului Ernest Hemingway la care Andy Garcia viseaza de ani buni si-a gasit in sfarsit un finantator si se va turna in ianuarie anul viitor, scrie hollywoodreporter.com.

Filmul la care Andy Garcia viseaza de 20 de ani: Anthony Hopkins il va interpreta pe Ernest Hemingway

Anthony Hopkins si Annette Bening au rolurile principale in filmul Hemingway & Fuentes pe care Andy Garcia l-a scris alaturi de nepoata lui Ernest Hemingway si in care va avea si el un rol cheie.

Filmul va fi regizat de actorul nominalizat la Oscar pentru "The Godfather: Part III" (1990). Andy Garcia in varsta de 56 de ani lucreaza la acest film de 20 de ani.

Agentul lui Andy Garcia, Clifford Stevens, a declarat ca acesta este "proiect de suflet" al actorului nascut in Cuba: "Mi-a vorbit despre proiectul acesta de 15-20 de ani", a declarat Stevens in urma cu 3 ani cand filmul se afla in faza de strangere de fonduri. Timp de 3 ani pelicula a fost amanata din lipsa de fonduri.


"Hemingway & Fuentes" va fi finantat de Edward Walson de la Sunrider Productions. Pelicula se va centra pe relatia dintre Hemingway ( Anthony Hopkins) si capitanului Gregorio Fuentes (Andy Garcia), prieten apropiat al scriitorului in ultimii zece ani de viata a acestuia.


De altfel, despre Fuentes se spune ca ar fi modelul personajului principal din cel mai cunoscut volum al scriitorului, "Batranul si marea", pentru care Hemingway a castigat premiul Pulitzer, in 1952. Annette Bening o va interpreta pe a treia nevasta a autorului, Mary Welsh Hemingway.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies