marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul lui Cristi Puiu, cu care a dat pe spate criticii la Cannes, face inconjurul lumii: "Sieranevada" va fi prezent la festivaluri din toata lumea

Sieranevada", cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu, are premiera in marti seara in cadrul Moscow International Film Festival, continuandu-si astfel periplul festivalier ce mai cuprinde opriri si in Israel, Noua Zeelanda si Australia, conform unui comunicat al casei de productie Mandragora.

Filmul lui Cristi Puiu, cu care a dat pe spate criticii la Cannes, face inconjurul lumii: Sieranevada va fi prezent la festivaluri din toata lumea

"Sieranevada" va fi prezentat de doua ori pentru publicul festivalului moscovit, odata marti seara si apoi din nou miercuri seara, la Multiplex Cinema October din capitala Rusiei. Urmatoarea oprire pentru filmul care a cucerit critica si publicul de la Cannes va fi in Israel. Pelicula a fost inclusa in competitia internationala din cadrul Jerusalem Film Festival (7-17 Iulie 2016) si va avea premiera pe 8 iulie.
 

La sfarsitul lunii iulie "Sieranevada" ajunge la Auckland, productia fiind inclusa in selectia New Zealand International Film Festival (14-31 Iulie 2016). Tot la sfarsitul lunii iulie filmul va putea fi vazut in Australia, in cadrul Melbourne International Film Festival, eveniment care se va desfasura in perioada 28 iulie - 14 august 2016.

 

 

 

"Sieranevada", care ii are in distributie pe actorii Mimi Branescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Catalina Moga si Ilona Brezoianu, va rula pe marile ecrane din Romania din 9 septembrie.

Actiunea filmului se desfasoara la trei zile de la atentatul din redactia publicatiei pariziene Charlie Hebdo si la patruzeci de zile de la moartea tatalui lui Lary, un medic trecut de 40 de ani care urmeaza sa isi petreaca ziua de sambata insotit de tanara lui sotie, in sanul familiei reunite cu ocazia comemorarii celui disparut. Evenimentul, insa, nu se deruleaza conform asteptarilor
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies