marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul Marele Gatsby straluceste acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Carey Mulligan readuc la viata o poveste de dragoste fascinanta si spectaculoasa in Marele Gatsby, ecranizare a romanului omonim de F. Scott Fitzgerald care se lanseaza, din 19 septembrie, pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, in toate magazinele partenere Pro Video.

Filmul Marele Gatsby straluceste acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

articole relationate


 
Marele Gatsby il urmareste pe scriitorul in devenire Nick Carraway care ajunge in New York in primavara anului 1922, o perioada a moravurilor usoare, a jazz-ului in voga, a afacerilor ilegale si a economiei infloritoare. Urmarind propriul vis american, Nick se muta langa un milionar misterios si petrecaret, Jay Gatsby si foarte aproape de verisoara lui, Daisy si sotul acesteia, Tom Buchanan. In acest moment, Nick este atras in lumea captivanta a celor foarte bogati, cu iluziile, iubirile si deceptiile lor. Nick devine martor al acestui univers si incepe sa construiasca povestea unei iubiri imposibile, cu vise incoruptibile si o tragedie impresionanta care se regaseste si in timpurile noastre.


 
Din distributia filmului regizat de reputatul Baz Luhrmann mai fac parte Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki si legenda filmului indian Amitabh Bachchan.
 

 

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus in exclusivitate de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD: Era Jazz-ului, Razzle Dazzle: Moda anilor ’20, Poezia vizuala a lui Fitzgerald, Destainuirile lui Gatsby, Scene cazute la montaj cu sfarsit alternativ, Maretia lui Gatsby si multe altele.

 


 
Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de catre Pro Video, Marele Gatsby poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 139,90 de lei, 79.90 de lei, respectiv 52.90 de lei.
 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies