marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul musical care rupe toate regulile: de ce e Mizerabilii cu Hugh Jackman si Russell Crowe cel mai indraznet musical facut vreodata

Unul dintre cele mai iubite musicaluri din istorie, Mizerabilii ajunge in acest an de Craciun in cinematografe cu o distributie fantastica formata din Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen si Eddie Redmayne.

Filmul musical care rupe toate regulile: de ce e Mizerabilii cu Hugh Jackman si Russell Crowe cel mai indraznet musical facut vreodata

Studiourile Universal au lansat azi  un clip cu imagini din culisele peliculei considerate o mare favorita la Oscar in 2013 si unul dintre cele mai impresionante filme ale anului.

De ce este atat de special musicalul regizorului Tom Hooper – Les Miserables/Mizerabilii Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russell Crowe si Amanda Seyfried explica in noile imagini cum au creat poate cel mai indraznet musical facut vreodata.


Regizorul Tom Hooper premiat cu Oscar in 2011 pentru pelicula "Discursul Regelui" a luat decizia curajoasa de a filma live scenele in care actorii canta melodiile din film. De ce este neobisnuit? Majoritatea filmelor musical sunt impartite in doua segmente in timpul productiei fapt ce determina ca melodiile cantate de actori sa fie inregistrate in studiouri si apoi rulate in timp ce actorii filmeaza scenele respective.

Tom Hooper a decis insa ca un film atat de emotionant ca Mizerabilii are nevoie de o provocare.

"Ideea de a canta live in timp ce filmezi scenele te pune la pamant, insa iti da libertate" a declarat Hugh Jackman care-l interpreteaza pe faimosul Jean Valjean, fostul ocnas care pentru furtul unei paini a facut nouasprezece ani de inchisoare in cel mai important si cunoscut roman al lui Victor Hugo.

"Va fi ceva total diferit. E pentru prima data cand cineva a realizat in musical in acest mod” a povestit si Anne Hathaway care o interpreteaza pe Fantine, o lucratoare, ajunsa pe drumuri si nevoita sa se prostitueze pentru a-si intretine fetita Cosette (interpretata de Amanda Seyfried).

Fetita acesteia este crescuta de ticalosii soti Thenardier interpretati de Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen care ii cereau bani in fiecare luna pentru ca micuta fetita sa fie o servitoare si sa manance resturile lor. Russell Crowe este vigilentul inspector de politie Javert, care ajunge bulversat de faptul ca Jean Valjean, cel pe care l-a urmarit timp de multi ani pentru a-l aduce la inchisoare, nu-l considera un dusman.

Filmul are premiera la cinema pe 25 decembrie 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies