marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pentru care Angelina Jolie a primit cel mai mare salariu din cariera. Actrita a refuzat scenariul de la Salt 2

Spionul care nu poate fi oprit, Angelina Jolie, a anuntat vara trecuta ca este dispusa sa se intoarca in continuarea blockbusterului din 2010 - Salt, insa zilele trecute presa americana a scris ca actrita a fost total dezamagita de scenariul partii a doua.

Filmul pentru care Angelina Jolie a primit cel mai mare salariu din cariera. Actrita a refuzat scenariul de la Salt 2

Filme relationate

Scenaristul filmului care a facut-o pe Angelina Jolie in 2010 cea mai bine platita actrita de la Hollywood, Kurt Wimmer este omul care s-a ocupat si de scriptul de la Salt 2. Angelina Jolie s-a declarat insa nemultumita de munca acestuia, asa ca scriitorul a promis ca va rescrie scenariul pentru a fi pe placul vedetei.


Produs de Columbia Pictures si Relativity Media cu un buget de 110 milioane de dolari, Salt a facut incasari mondiale de 300 de milioane de dolari in 2010. Filmul in care Angelina si-a facut singura mai toate cascadoriile i-a adus actritei un onorariu de 20 de milioane de dolari facand-o cea mai bine platita actrita a anului.


Salt este si filmul care i-a adus cei mai multi bani in conturi actritei, pe locul 2 fiind Turistul din 2010 unde joaca alaturi de Johnny Depp si pentru care a primit 19 milioane de dolari. Ca o ironie, rolul ei din film era destinat unui barbat, principalul favorit fiind Tom Cruise, insa a fost rescris pentru ea.

In Salt. Angelina Jolie joaca rolul unui agent CIA - Evelyn Salt care este acuzata ca lucreaza pentru rusi si ca a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii. Salt trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia, a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot.

Incercand sa isi apere sotul, sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul, Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete. Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA, frumoasa Evelyn (Angelina Jolie) trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a existentei sale.
 

In 2012, Angelina Jolie nu va lansa niciun film in cinematografe.


Angelina Jolie si imaginea cu care a facut inconjurul lumii la Oscarurile din acest an

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies