marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul Romeo si Julieta cu Douglas Booth si Hailee Steinfeld si-a lansat primul trailer: cat de controversata este noua adaptare

In toamna acestui an ajunge pe marile ecrane o noua adaptare - europeana - a clasicei povesti de iubire interzise Romeo si Julieta a lui William Shakespeare. Hailee Steinfeld, in varsta de 16 ani, si Douglas Booth, in varsta de 20 de ani, sunt noii Romeo si Julieta de pe marile ecrane.

Filmul Romeo si Julieta cu Douglas Booth si Hailee Steinfeld si-a lansat primul trailer: cat de controversata este noua adaptare


Julieta - Hailee Steinfeld este din Los Angele, in timp ce Romeo - Hailee Steinfeld este din Londra. Cea mai recenta ecranizare a dusmaniei dintre famillile Capulet si Montague este regizata de italienul Carlo Carle, iar recent a fost lansat primul trailer.
 

Nominalizata la Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin pentru rolul din True Grit  Hailee Steinfeld va aparea nud in scenele de sex. Un fragment din scenariul scris de Julian Fellowes a fost publicat in Sunday Times in 2011 iar stirea a inceput sa genereze controverse. O parte a presei s-a aratat socata de aceasta idee. Fellowes s-a aparat spunand ca vrea ca personajele sale sa fie cat mai apropiate de varsta reala a eroilor lui Shakespeare.


"Mi-am dorit ca Hailee sa apara in film pentru ca este la varsta perfecta. Nu e nici copil, nici femeie la fel ca Julieta. Versiunea mea va fi o poveste romantica, va ramane fidela piesei, insa va fi mai accesibila, sper eu" a declarat Julian Fellowes, citat de Daily Mail.
 

Douglas Booth, un model/actor care a jucat alaturi de Miley Cyrus in Lol il va interpreta pe Romeo iar Ed Westwick va juca rolul lui Tybalt. Din distributie mai fac parte Damian Lewis, Paul Giamatti, Stellan Skarsgard.


Nascuta in Los Angeles, Hailee Steinfeld a inceput sa joace de la 8 ani in filme de televiziune si reclame insa nu a avut o experienta prea mare inainte de True Grit rolul pentru care adolescenta a castigat deja un numar de 7 premii si 11 nominalizari la BAFTA Film Award, COFCA Award, CSCA Award, Sierra Award, ALFS AWard, PFCS Award, WAFCA Award, printre care si o nominalizare la premiile Oscar in februarie 2011.
 

Hailee Steinfeld: "Prima mea dorinta a fost sa joc in reclame, sa ma pot vedea pe micul ecran. Cand am instiintat-o pe mama ca vreau sa devin actrita nu ma gandeam ca voi ajunge aici. Dar mama mea m-a obligat sa studiez actoria timp de un an inainte sa merg la vreo proba, ca sa se asigure ca sunt consecventa, ca imi place realmente aceasta profesie si ca nu o sa ma las de ea. Asa ca am studiat un an. De sase ani sunt actrita profesionista."
 


Romeo si Julieta va avea premiera in  UK pe 25 octombrie.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies