marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul saptamanii la cinema: o aventura spectaculoasa "In inima marii", cu Chris Hemsworth si regizat de Ron Howard, premiat cu Oscar

Regizorul Ron Howard („O minte sclipitoare”) aduce din 4 decembrie pe marile ecrane aventura „In inima marii”, o poveste dramatica despre expeditia vaporului Essex, inspirata din best-sellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick.

Filmul saptamanii la cinema: o aventura spectaculoasa In inima marii , cu Chris Hemsworth si regizat de Ron Howard, premiat cu Oscar


In iarna anului 1820, ambarcatiunea Essex este atacata si distrusa de o balena uriasa cu o vointa distrugatoare, aparent rationala. Dezastrul maritim care s-a intamplat in realitate il va inspira pe Herman Melville sa scrie „Moby-Dick”. Insa, cartea nu relateaza decat jumatate din poveste.



„In inima marii/In The Heart of The Sea”,
pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de dupa asalt si lupta pentru salvare a echipajului captiv in mijlocul vastei intinderi de apa. Cei cativa supravietuitori dintr-o barca ating limita imposibilului pentru a ramane in viata. Trecand prin furtuni devastatoare, foamete, panica si disperare, oamenii vor ajunge sa puna la indoiala propria credinta, moralitatea si chiar valorile umane dupa care se ghideaza. In tot acest timp, capitanul cauta o modalitate de a se ghida in larg si de a-si duce la tarm echipajul. Secundul sau, in schimb, devine obsedat de dorinta de a captura fioroasa balena.


O productie Warner Bros. Pictures, filmul „In inima marii” reuneste o distributie de exceptie din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker, Cillian Murphy sau Tom Holland. Aventura va putea fi urmarita pe marile ecrane din tara incepand cu 4 decembrie.    


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies