marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Steve Jobs", cu Michael Fassbender,  il prezinta pe fondatorul Apple ca "un monstru si un dictator". Ce spune celebrul regizor Danny Boyle

Regizorul premiat cu Oscar pentru "Vagabondul milionar" a facut echipa cu scenaristul care a luat acelasi trofeu pentru "Reteaua", ca sa faca un film despre Steve Jobs.

Filmul Steve Jobs , cu Michael Fassbender, il prezinta pe fondatorul Apple ca un monstru si un dictator . Ce spune celebrul regizor Danny Boyle

Rolul fondatorului Apple e jucat de Michael Fassbender, iar echipa de productie promite ca face un rol convingator, chiar daca nu-i seamana fizic, noteaza Stirile ProTV.

 

Rolul lui Jobs a fost jucat si de Ashton Kutcher, in 2013.

 

Filmul e conceput ca o piesa de teatru in trei acte, foarte diferit de cel din 2013.

 

Danny Boyle, regizor: "E o viziune fara compromisuri asupra lui Jobs. Ii vezi partile bune si mai putin bune".

 

 

Cronicile spun ca filmul il descrie pe Jobs drept un monstru si un dictator, iar vaduva lui ar fi incercat sa blocheze lansarea. Scenaristul Aaron Sorkin spune ca filmul nu are fidelitatea fata de realitate a unei fotografii, ci a unei picturi impresioniste.

 

Aaron Sorkin, scenarist: "Acesta nu e un film biografic, in care urmarim personajul din leagan pana in mormant. Tot filmul consta in trei scene care au loc in culise, inainte ca Steve Jobs sa lanseze un nou produs."

 

Regizorul Danny Boyle, cunoscut pentru filme ca "Trainspotting", "Vagabondul milionar" sau "127 de ore", nici n-a cautat un actor care sa-i semene fizic lui Steve Jobs. Tocmai de aceea, interpretarea lui Michael Fassbender este si mai convingatoare.

 

Danny Boyle: "Michael este acelasi tip uman ca Jobs. Nu seamana deloc cu el la inceput, dar la sfarsit este Jobs. Asta ziceam mereu pe platou".

 

In film joaca si Kate Winslet, in rolul Joannei Hoffman, mana dreapta a lui Jobs la inceputurile companiei.

 

"Steve Jobs" are premiera si in Romania pe 11 decembrie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies