marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Teenage Mutant Ninja Turtles" starneste deja controverse. Ce nemultumiri a iscat productia in randul publicului

O asociatie care militeaza pentru protejarea broastelor testoase din Malibu, una dintre plajele din Los Angeles, a tras un semnal de alarma in legatura cu consecintele pe care lansarea iminenta a filmului "Teenage Mutant Ninja Turtles" le va avea asupra acestor animale.

Filmul Teenage Mutant Ninja Turtles starneste deja controverse. Ce nemultumiri a iscat productia in randul publicului

Asociatia reaminteste faptul ca lansarea din 1990 a unui precedent film adaptat din revistele de benzi desenate Testoasele Ninja a dus la o crestere spectaculoasa a numarului de testoase care au fost cumparate, dar acele animale au fost apoi in majoritatea lor abandonate.


"Din pacate, copiii nu inteleg faptul ca testoasele adevarate nu zboara, nu fac cascadorii, nici acele acrobatii facute de rudele lor fictive din cinematografie", au declarat fondatorii asociatiei American Tortoise Rescue, Susan Tellem si Marshall Thompson, intr-o scrisoare deschisa.



"Nu recomandam testoase vii pentru copiii mai mici de 13 ani, din cauza expunerii la salmonella si pentru ca acei copii isi pierd repede interesul fata de broastele testoase", au declarat Susan Tellem si Marshall Thompson, conform Mediafax.


Testoasele Ninja sunt personaje fictive inspirate dintr-o revista de benzi desenate aparuta in 1983, care au generat numeroase adaptari animate pentru televiziune, marele ecrane si jocuri video.


O noua versiune cinematografica, intitulata "Teenage Mutant Ninja Turtles", cu o actiune destinata spectatorilor cu varste de peste 13 ani, va fi lansata vineri in Statele Unite si Canada. Distribuit de Paramount, filmul, cu Megan Fox in distributie, va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 22 august.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies