marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Transformers: Age of Extinction" a depasit toate asteptarile. Ce incasari record a avut productia regizata de Michael Bay

"Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" a devenit primul film din 2014 care a depasit pragul de 1 miliard de dolari in box office-ul mondial.

Filmul Transformers: Age of Extinction a depasit toate asteptarile. Ce incasari record a avut productia regizata de Michael Bay

Regizata de Michael Bay, productia Transformers: Age of Extinction este al doilea opus din franciza "Transformers" care reuseste o astfel de performanta, dupa "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon" care a obtinut incasari de 1,123 miliarde de dolari in 2009.


Succesul de box office al filmului "Transformers: Exterminarea" a fost impulsionat de incasarile din China - a doua piata cinematografica din lume -, unde pelicula a vandut bilete in valoare de peste 300 de milioane de dolari.


Filmul, lansat pe 27 iunie, a obtinut 241,2 milioane de dolari in box office-ul american si 763,8 milioane de dolari in box office-ul international.


Pentru acest film, al patrulea din seria "Transformers", studiourile Paramount au decis sa opereze cateva modificari majore, inlocuindu-l pe starul primelor trei parti ale francizei, Shiar LaBeouf, cu un actor de calibru de la Hollywood, Mark Wahlberg, si turnand o mare parte din lungmetraj in China, pentru a se pozitiona ulterior cat mai bine pe aceasta piata emergenta.


De asemenea, studiourile Paramount au anuntat saptamana trecuta o prelungire de trei ani a contractului sau cu regizorul Michael Bay si cu compania de productie a acestuia, Platinum Dunes.


Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.


Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies