marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finalul sezonului 3 din Spartacus i-a socat pe fanii serialului cu o baie de sange: cel mai iubit personaj a fost ucis

Serialul creat de Steven DeKnight si difuzat de postul TV Starz a avut ieri, pe 30 martie, ultimul episod din sezonul 3, primul fara regretatul Andy Whitfield. Moartea a nu mai putin de 6 personaje din cadrul showului i-a lasat pur si simplu fara cuvinte pe fani.

Finalul sezonului 3 din Spartacus i-a socat pe fanii serialului cu o baie de sange: cel mai iubit personaj a fost ucis

Unele legende sunt scrise cu sange, iar Spartacus nu s-a dezis de la finalurile de sezon socante. Atentie urmeaza "spoilere"!


Revolta pe care neinfricatul Spartacus interpretat de australianul Liam McIntyre o pregatea de la inceputul sezonului s-a terminat cu o baie de sange dupa ce acesta alaturi de grupul sau de sclavi aflati pe fuga a fost incoltit de soldatii romani. Fanii si-au luat adio de la personaje ca Ashur (Nick Tarabay), Lucretia (Lucy Lawless), Oenemaus (Peter Mensah), Ilythia ( Viva Bianca), Glaber (Craig Parker) si Mira (Katrina Law) care au avut parte de un sfarsit sangeros.

Pe retelele sociale creatorul serialului a foat atacat de fani pentru ca a "ucis-o" pe Lucy Lawless chiar de ziua ei. Pe 29 martie, actrita care a fost reinviata la cererea fanilor pentru acest sezon a implinit 44 de ani.


A fost unul dintre cele mai iubite personaje din serial iar fanii au reactionat dur dupa ce au aflat ca a iesit din show.

"Nu puteam sa o iubesc mai mult pe Lucretia sau pe Lucy Lawless. Insa devenea tot mai clar ca nu mai avea niciun loc in povestea lui Spartacus odata cu trecerea timpului cand acesta ajunge urmarit de Crassus prin toata Republica Romana. Am ales ca Lucy Lawless sa aiba parte de un final maret, dacat sa ajunga un personaj de mana a treia. A fost o alegere grea, dar corecta" a declarat creatorul serialului Steven DeKnight pentru Huffington Post. Fanii propun ca personajul ei sa aiba parte de un spin-off iar postul Starz sa-i creeze un serial nou.


Scenaristul i-a asigurat insa pe fani ca personajele Gannicus (Dustin Clare), Crixus (Manu Bennett) , Agron (Daniel Feuerriegel), Nasir (Pana Hema Taylor) si Naevia ( Cynthia Addai-Robinson) se vor intoarce pentru sezonul 4 cand Spartacus va fi "vanat" in Roma de insusi Julius Caesar, alaturi de Crassus.

Cele 10 episoade din noul sezon au adus in medie o audiente de 1.3 milioane de telespectatori pentru Starz, insa aceste cifre nu le includ pe cei care urmaresc serialul in sistem VOD ( video on demand). Urmatorul sezon va ajunge pe micile ecrane in ianuarie 2013. Povestea luptatorului trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala lui Batiatus a debutat cu primul sezon in 2010 insa a facut o pauza de un an cand producatorii au aflat de vestea tragica a bolii lui Andy Whitfield. Filmarile au inceput atunci cand Whitfield s-a vindecat, insa in momentul in care boala a revenit, Andy si-a dat acordul de a fi inlocuit cu Liam McIntyre. Andy Whitfield a pierdut lupta cu cancerul pe 11 septembrie 2011.

Primul sezon Spartacus: nisip insangerat este la PRO TV, luni si marti de la 23.00.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies