marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finding Nemo 2, continuarea celui mai bun film de animatie realizat de Disney,  va fi regizat de Andrew Stanton

Incredibilele aventuri ale pestisorului Nemo se vor intoarce pe marile ecrane tot in regia lui Andrew Stanton. Finding Nemo 2 este continurea animatiei din 2003 care a castigat un Oscar si s-a bucurat de un succes impresionant.

Finding Nemo 2, continuarea celui mai bun film de animatie realizat de Disney, va fi regizat de Andrew Stanton

Finding Nemo, animatia pentru care si-au imprumutat vocile Ellen DeGeneres, Albert Brooks si Willem Dafoe este considerata al doilea cel mai bun film realizat de Disney si Pixar dupa Toy Story 3. Pelicula regizata tot de Andrew Stanton a facut incasari mondiale de 867 milioane de $ in 2003.

Nu se stiu foarte multe lucruri despre Finding Nemo 2 decat faptul ca producatorii de la Disney si Pixar au fost extrem de incantati de ideile lui Andrew Stanton. Regizorul a dezamagit in acest an cu productia SF John Carter care s-a prabusit in box office si a reprezentat o lovitura grea pentru cei de la Disney.

Un update in legatura cu acest sequel se va realiza la finalul anului cand Disney va lua decizia finala daca Finding Nemo 2 devine sau nu realitate.  Finding Nemo 2  ar urma sa fie lansat in 2016.


Pana atunci succesul de box office pe care l-a avut animatia “The Lion King 3D” i-a facut pe cei de la studiourile Disney sa relanseze o serie de filme in format tridimensional. “In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo“, din 2003, va putea fi vazut 3D din septembrie 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies