marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiul lui Robert Downey Jr. a fost arestat pentru posesie de droguri: reactia actorului 

Indio Downey, fiul actorului Robert Downey Jr., a fost retinut de politia americana duminica, in West Hollywood, California, fiind suspectat de posesie de cocaina, informeaza contactmusic.com.

Fiul lui Robert Downey Jr. a fost arestat pentru posesie de droguri: reactia actorului



Indio, fiul lui Robert Downey Jr. si al fostei sale sotii, actrita Deborah Falconer, era pasager intr-o masina care a fost oprita de politie, in momentul in care asupra lui s-a gasit cocaina, in urma unei perchezitii, potrivit site-ului tmz.com.


Tanarul, in varsta de 20 de ani, a fost arestat si transportat la sediul unei unitati de politie locale, unde a fost retinut pentru posesie de droguri. Indio Downey a fost eliberat luni dimineata, cautiunea fiind fixata la suma de 10.250 de dolari.


Robert Downey Jr  a reactionat si a oferit o declaratie. "Exista o mosternire genetica pentru astfel de lucruri, iar el are asta in sange, din pacate. Insa, il sustinem si il vom ajuta. Nu vrem sa transformam acest incident intr-un caz mediatic, ci vrem sa-l ajutam sa inteleaga ce greseala a facut. Sunt sigur ca va urma calea cea buna. " a spus Robert Downey Jr. conform Forbes.

 

 

Robert Downey Jr., la randul sau, a avut mari probleme cauzate de dependenta de droguri si de alcool, in urma cu 20 de ani. In acea perioada, starul american a fost internat de multe ori in clinici de dezintoxicare, dar a ajuns si de cateva ori in arestul politiei si chiar la inchisoare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies