marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiul lui Tom Cruise si Chris Hemsworth opresc cel de-al Treilea Razboi Mondial intr-un film pe care MGM se chinuie sa-l faca de 5 ani. Trailer pentru Red Dawn

Putine filme au avut o calatorie atat de zbuciumata ca Red Dawn, un remake realizat de MGM dupa productia cu acelasi nume din 1984 cand Patrick Swayze si Charlie Sheen se luptau cu soldatii sovietici pentru a apara o America aruncata in cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Fiul lui Tom Cruise si Chris Hemsworth opresc cel de-al Treilea Razboi Mondial intr-un film pe care MGM se chinuie sa-l faca de 5 ani. Trailer pentru Red Dawn


In aceasta saptamana, MGM a lansat primul trailer pentru remake-ul Red Dawn cu Connor Cruise, fiul de 17 ani al lui Tom Cruise si Nicole Kidman alaturi de Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Jeffrey Dean Morgan, Josh Peck si Adrianne Palicki. Pelicula regizata de Dan Bradley spune povestea unui grup de adolescenti care lupta pentru a-si salva orasul de invazia soldatilor nord coreeni.

Red Dawn a intrat in productie in 2008 iar doi ani mai tarziu era aproape terminat, insa problemele financiare pe care le-a intampinat MGM-ul, au facut ca acesta sa fie amanat.

Studiourile au fost aproape de faliment in 2010, multe filme avand de suferit printre ele, noul film James Bond - Skyfall si The Hobbit al lui Peter Jackson. In martie 2011, filmul a suferit din nou modificari: producatorii au schimbat "dusmanii" din film din chinezi in nord coreeni pentru ca pelicula sa aiba o sansa in box office-ul din China.

Red Dawn reprezinta debutul in regie al lui Dan Bradley, care a lucrat anterior cu echipele de cascadori din seriile Bourne sau Spider-Man, dar si din Quantum of Solace si Superman Returns. Scenariul a fost scris de Carl Ellsworth si Jeremy Passmore.

Desi pentru Romania nu are inca o data sigura a premierei, in SUA, Red Dawn este programat pentru 21 noiembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies