marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Forest Whitaker a imobilizat un bolnav psihic inarmat cu un cutit

Forest Whitaker, actor castigator al premiului Oscar pentru rolul din filmul ”Ultimul rege al Scotiei”, cu care te poti intalni in fiecare sambata, de la ora 22:00, intr-un nou sezon din serialul ”Lege si faradelege”, a devenit, fara sa vrea, erou si in viata de zi cu zi.

Forest Whitaker a imobilizat un bolnav psihic inarmat cu un cutit
Inainte sa se impuna ca unul dintre cei mai importanti actori de la Hollywood, castigator al premiilor Oscar, Globul de Aur, Emmy, dar si al premiului pentru cel mai bun actor la Cannes, Forest Whitaker a fost obligat de imprejurari sa lucreze intr-un azil pentru persoane cu probleme psihice. La un moment dat, un pacient cu probleme grave, inarmat cu un cutit, a reusit sa scape, ceea ce a starnit panica printre angajatii azilului.

Forest Whitaker a fost singurul dintre acestia care a reusit sa-si pastreze calmul si sa imobilizeze pacientul evadat. ”Sunt un luptator foarte bun”, spune Whitaker. ”Pumnii mei pot deveni arme letale si din aceasta cauza evit pe cat pot conflictele. Insa acel pacient ar fi sfarsit prin a fi impuscat si din aceasta cauza am intervenit”, a mai adaugat actorul din ”Lege si faradelege”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies